Güvenlik sorusu ne?

İçindekiler:

  1. Güvenlik sorusu ne?
  2. Gmail Güvenlik nerede?
  3. Gmail hesabını nasıl kurtarabiliriz?
  4. Google doğrulama kodunu nereye gireceğim?
  5. Gizli Soru Gizli cevap nedir?
  6. OSYM guvenlik sorusu nasil degisir?

Güvenlik sorusu ne?

Güvenlik sorusu, şifrenizi unuttuğunuzda ya da yanlış şifre girdiğiniz için üyeliğiniz geçici olarak dondurulduğunda yeni bir şifre oluşturmanızı sağlar. Bu sebeple mutlaka bir güvenlik sorusu belirlemenizi öneririz.

Gmail Güvenlik nerede?

Kullanıcının hesap sayfasını açmak için kullanıcı adını tıklayın. Güvenlik'i tıklayın. Aşağıdaki adımları uygulayarak kullanıcının güvenlik ayarlarını görüntüleyin veya yönetin.

Gmail hesabını nasıl kurtarabiliriz?

  1. Google Hesabınızı veya Gmail'inizi kurtarma adımlarını uygulayın. Hesabın size ait olduğunu doğrulamak için bazı sorular sorulacaktır. En iyi şekilde yanıtlamaya çalışın. ...
  2. İstendiğinde şifrenizi sıfırlayın. Bu hesapta daha önce kullanmadığınız güçlü bir şifre seçin. Güçlü bir şifrenin nasıl oluşturulacağını öğrenin.

Google doğrulama kodunu nereye gireceğim?

Hesabınızı doğrulamak için e-postanızda oturum açın Hesabınızı oluştururken Google'dan bir e-posta alırsınız. E-postayı açın ve doğrulama kodunu bulun. Hesabınızı oluşturmayı bitirmek için istendiğinde doğrulama kodunu girin.

Gizli Soru Gizli cevap nedir?

Parolanızı unutursanız, size hatırlatabiliriz. Bunun için, parolanızla beraber bir de "gizli soru" ve cevabını belirlemeniz yeterli. İstediğiniz her hangi bir soruyu, gizli soru olarak belirleyebilirsiniz. Parolanızı unuttuğunuzda size bu soru sorulacak ve yine sizin belirlediğiniz gizli cevabı vermeniz istenecektir.

OSYM guvenlik sorusu nasil degisir?

Eğer ÖSYM AİS Güvenlik sorusunu unuttuysanız şifrenizi aldığınız merkeze nüfus cüzdanı ya da pasaportları ile birlikte şahsen başvurarak, 5,00 TL ücret karşılığı yeni şifrelerini edinmek zorundadır.