Optimum alışveriş merkezi kime ait?

İçindekiler:

  1. Optimum alışveriş merkezi kime ait?
  2. Ataköy Marina sahibi kim?
  3. Optimum outlet istanbul Hangi mağazalar var?
  4. Bu ürün outlet ürünüdür ne demek?
  5. Zeki Ulvi süvarioğlu kim?
  6. M Gündüz Kaptanoğlu kimdir?
  7. Ataköy Marina ne zaman kuruldu?

Optimum alışveriş merkezi kime ait?

İzmir Optimum, İzmir'in Gaziemir ilçesinde 2012'den beri hizmet veren ve Rönesans Holding tarafından işletilen bir alışveriş merkezidir.

Ataköy Marina sahibi kim?

Dati Yatırım Holding A.Ş, franchise anlaşması yaptığı Starwood Grubu'nun beş yıldızlı markası Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yenileme yatırımını tamamlayarak, kapılarını açtı.

Optimum outlet istanbul Hangi mağazalar var?

  • Adidas. Kat Planında Göster.
  • Akbank. Kat Planında Göster.
  • Altınyıldız Classics. Kat Planında Göster.
  • Arby's. Kat Planında Göster.
  • Arçelik. Kat Planında Göster.
  • Atasay. Kat Planında Göster.
  • Atasun Optik. Kampanyalar. Kat Planında Göster.
  • Autowax. Kat Planında Göster.
Daha fazla öğe...

Bu ürün outlet ürünüdür ne demek?

Outlet demek, ürünün çıkış ürün olma özelliğini taşıması demektir. ... Outlet terimi mağazalar için politika esasına bağlı olarak işlem görmektedir. Örneğin; Satışı söz konusu olan iade ürünü 'outlet ürün' olarak değerlendirilir. Ya da diğer örnek; farklı sezon ürün 'outlet ürün' olarak değerlendirilir.

Zeki Ulvi süvarioğlu kim?

Ulvi Süvarioğlu; 1958 yılında Fatsa'da doğdu. 1975-1981 yıllarında Boğaziçi Üniversitesi'nde İşletme Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Aynı zamanda Süvarioğlu; Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Muhasebe ve Finans Bölümü'nde Doktora yaptı.

M Gündüz Kaptanoğlu kimdir?

1946 yılında İstanbul'da doğan Gündüz Kaptanoğlu, ağırlıklı olarak denizcilik sektörüyle uğraşmaktadır. Armatörlük yapan işinsanı, Kaptanoğlu Denizcilik Grubu Yönetim Kurulu Başkanıdır. Kaptanoğlu aynı zamanda Dati Yatırım Holding, Deniz Nakliyat şirketlerini yönetmektedir.

Ataköy Marina ne zaman kuruldu?

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor! Ataköy Marina Mega Yat Limanı'nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımı ile yapılacak.