Renault gelecek vizyonu nedir?

İçindekiler:

  1. Renault gelecek vizyonu nedir?
  2. Megane eVision ne zaman?
  3. Renault alaskan ne zaman çıkacak?
  4. Twizy Contest nedir?
  5. Renault alaskan Türkiyeye gelecek mi?
  6. Arkana ne kadar?

Renault gelecek vizyonu nedir?

2030 itibarıyla emisyon oranımızı 2010 yılına kıyasla yüzde 50 azaltmayı hedefliyoruz. 2022 yılıyla birlikte tüm modellerimiz elektrikli ya da elektriklendirilmiş versiyonlara sahip olacak. 5 yıl içinde Renault Grubu olarak pazardaki araçlarımızın yüzde 50'sinin elektrikli ya da hibrit olmasını planlıyoruz.

Megane eVision ne zaman?

Üretim versiyonunu 2021 yılında göreceğiz. Markaların birer birer kucakladığı elektrikli geleceğin en yeni ürünü Renault Megane eVision konsepti oldu. Fransız üreticinin CMF-EV adını verdiği yeni platformunu kullanan bu konsept model, piyasadaki en ince bataryaları kullanarak bir ilki gerçekleştirecek.

Renault alaskan ne zaman çıkacak?

Satışlar, Eylül ayında başlıyor. Nissan Navara ile benzer teknolojilere sahip olan 2018 Renault Alaskan, Mercedes X Serisi için de iyi bir örnek model oldu. Şuan Güney Amerika' da satışta olan 2018 Renault Alaskan, Eylül ayından itibaren de Avrupa pazarındaki yerini alacak.

Twizy Contest nedir?

Twizzy Contest Hakkında İsmini Renault'nun iki kişilik küçük elektrikli otomobili Twizy'den alan Renault Grubu ile Segula Teknoloji şirketinin iş birliğinde geleceğin mühendis ve tasarımcılarını yetiştirmek için başlatılan yarışmayla Renault Grubu ile genç yeteneklerin bir araya gelmesi amaçlanıyor.

Renault alaskan Türkiyeye gelecek mi?

Araç Alaska'da satılmayacak ama Türkiye'ye gelebilir. Renault , yeni pick-up'ı Alaskan ile çalışkan araçlarının sayısını arttırıyor. Kamyonet şu anda Latin Amerika'da satışa sunulmuş durumda ve 2017 yılının sonunda da Avrupa'da piyasaya sürülecek.

Arkana ne kadar?

Fransız üretici Renault, yaklaşık iki yıldır Rusya'da satışta olan Arkana'nın 2021 yılında Avrupa pazarına giriş yapacağını açıklamıştı. Şirket bu ay içerisinde Renault Arkana için ilk siparişleri almaya başlayacak. Otomobilin fiyatı 29.700 euro'dan başlıyor.