Kanada'da okul kaç saat?

İçindekiler:

  1. Kanada'da okul kaç saat?
  2. Kanada'da liseye kaç yaşında başlanır?
  3. Kanada'da Türk okulları var mı?
  4. Kanada lise eğitim sistemi nasıl?
  5. Kanadada nasıl okuyabilirim?

Kanada'da okul kaç saat?

$40,300 (2011 tahmini), 22. Okul öncesi: yılda 570 saati geçmeden haftada 17,5 saati geçmez. İlköğretim: yılda 997 saat az olmadan haftada max. 30 saattir. Ortalama 26 saat •Ortaokul: yılda 1025 saatten az olmamak üzere haftada en fazla 32.5 saat/hafta .

Kanada'da liseye kaç yaşında başlanır?

Quebec hariç (7- 12. yıllar), Kanada'nın her bölgesinde lise eğitimi 9-12. yıllar arasında verilir. Kanada'da öğrenciler 17-18 yaşlarında lise eğitimini tamamlar ve üniversite eğitimine başlayabilirler.

Kanada'da Türk okulları var mı?

Burlington Türk Okulumuz, Halton District School Board bünyesinde 'International Language Programı' adı altında, Oakville,Burlington ve Hamilton'dan gelen, yaşları 5 ile 13 arası olan kayıtlı 22 öğrencimizle 2014 yılının Eylül ayında eğitim ve öğretime başlamıştır.

Kanada lise eğitim sistemi nasıl?

İkincil: Kanada eğitim sisteminde ortaokul ve lise eğitimi aynı çatı altında verilmektedir. Öğrenciler ortaokul eğitimini bitirdikten sonra 4 yıl sürecek lise eğitimine geçiş yapmaktadır. Öğrenciler bu seviyeye geldikleri zaman yasa gereği hangi sınıfta olursa olsunlar 16 yaşına kadar okul gitmek zorundadır.

Kanadada nasıl okuyabilirim?

Kanada Üniversiteleri Kabul ve Başvuru Şartları
  1. YGS-LYS gibi sınav şartı yoktur.
  2. College tarzı kurumlar için minimum 70 lise not ortalaması, önde gelen üniversiteler için ise minimum 80 not ortalaması gerekmektedir.
  3. IELTS ya da TOEFL sınavlarından başvurulacak programa göre bir skor elde etmek gerekmektedir.
Daha fazla öğe...