Aleyna tilki hangi şirkette?

İçindekiler:

  1. Aleyna tilki hangi şirkette?
  2. Aleyna tilki ne okudu?
  3. Aleyna Tilki son şarkısını kimden aldı?
  4. Aleyna Tilki Retrograde beğenildi mi?
  5. Aleyna tilki nerelerde yaşadı?
  6. Aleyna tilki bekar mı evli mi?
  7. Aleyna Tilki Retrograde kimlerle çalıştı?
  8. Aleyna Tilki Retrograde ne zaman çıkacak?
  9. Aleyna tilkinin ingilizce şarkısını kim yazdı?

Aleyna tilki hangi şirkette?

Tilki, Mayıs 2019'da dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile anlaşma imzaladı ve sonrasında Tilki'nin şirketle bir İngilizce albüm ve 4 parça yapacağını açıklandı. Bu onu bu şirketle çalışan ilk Türk şarkıcı yaptı.

Aleyna tilki ne okudu?

Babası askeriyede memur, babasının işi dolayısıyla önce Konya'dan İzmir'e, 10 yaşından sonra da İstanbul'a taşındılar. 1,65 boyunda ve 48 kilo olan Aleyna Tilki, Hacı Hatice Bayraklı Anadolu Lisesinde eğitimine devam ediyor.

Aleyna Tilki son şarkısını kimden aldı?

Her fırsatta dünya starı olacağını söyleyip iddialı konuşan genç popçu sonunda Warner Music Global etiketiyle İngilizce 'Retrograde' şarkısını tamamladı. Parçanın söz ve müziğine İngiliz şarkıcı Dua Lipa ile Amerikalı Diplo imzalarını attı.

Aleyna Tilki Retrograde beğenildi mi?

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music'le anlaşan Tilki, “Retrograde” adlı ilk İngilizce single'ını dijital platformlarda beğeniye sundu.

Aleyna tilki nerelerde yaşadı?

Los Angeles Irvine Aleyna Tilki/Yaşadığı yerler

Aleyna tilki bekar mı evli mi?

2000 doğumlu olan Aleyna Tilki, 2021 yılı itibarıyla 21 yaşındadır ve bekardır. Aleyna Tilki 1.75 metre boyunda, 59 kilo ve koç burcudur.

Aleyna Tilki Retrograde kimlerle çalıştı?

Aleyna Tilki, şarkıda birbirinden ünlü starların vokal koçu ve prodüktörü olan Lorna Blackwood ile çalıştı. "Retrograde" sözcüğü Astroloji'de gezegenlerin "Retro (Geriye Gidiş)" hareketini de temsil ettiğinden, Aleyna şarkıyı Merkür Retrosu'nun 25 Şubat'taki bitişinden önce çıkarmaktan özellikle kaçındı.

Aleyna Tilki Retrograde ne zaman çıkacak?

Retrograde/Çıkış tarihi

Aleyna tilkinin ingilizce şarkısını kim yazdı?

Klibin ve şarkının tamamı 26 Şubat'ta aynı kanalda olacak." notuyla sosyal medya hesabı Instagram üzerinden hayranlarına duyuran Aleyna Tilki'nin şarkısı Retrograde, Warner Music Global etiketi taşıyor. Şarkının söz ve müziğinde ise ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa ve Amerikalı DJ, prodüktör Diplo'nun imzası bulunuyor.