Kuzey Çevre Otoyolu ne zaman açıldı?

İçindekiler:

  1. Kuzey Çevre Otoyolu ne zaman açıldı?
  2. YSS kaçak geçiş nereye ödenir?
  3. Kuzey Marmara Otoyolu hangi firmanın?
  4. Yavuz Sultan Selim Köprüsü kim yapıyor?
  5. YSS Köprüsü ne zaman devlete geçecek?
  6. Kuzey Marmara Otoyolu kaç yılda bitti?

Kuzey Çevre Otoyolu ne zaman açıldı?

Yapımı IC İçtaş Astaldi konsorsiyumu ICA tarafından tamamlanan ve işletmesi de ICA tarafından yürütülen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun Paşaköy – Mecidiye kesimi, 4 Temmuz Salı günü, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirilen törenle açıldı.

YSS kaçak geçiş nereye ödenir?

Ziraat Bankası A.Ş. veya Halkbank şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Marmara Otoyolu hangi firmanın?

KUZEY MARMARA OTOYOLU İHALESİ SONUÇLANDI18.05.2016Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinin sonucunda kazanan Anadolu Yakası'nda Limak Cengiz Ortak Girişimi, Avrupa Yakası'nda ise Kolin Kalyon Ortak Girişimi oldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinin sonucunu açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü kim yapıyor?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyulu'nu, IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu inşa etti. Köprü, 2016 yılının ikinci yarısında hizmete sunuldu. İşletme aşamasında ortaklık yapısında önemli bir değişiklik yaşandı. İtalyan Astaldi, bir süre önce hisselerini IC İçtaş'a devretti ve projeden çekildi.

YSS Köprüsü ne zaman devlete geçecek?

Yani Acet'e göre YSS Haziran 2029'da devlete geçecek.

Kuzey Marmara Otoyolu kaç yılda bitti?

» 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun işletmesi, 10 yıl 2 ay 20 günlük süre ile IC İçtaş – Astaldi JV tarafından yapılacak. Bu süre sonunda Ulaştırma Bakanlığı'na teslim edilecektir.