LS Traktör ne malı?

İçindekiler:

  1. LS Traktör ne malı?
  2. Devlet destekli traktör nasıl alınır?
  3. LG Türk malı mı?
  4. Devlet destekli traktör var mı?

LS Traktör ne malı?

Orijinal kabin 2008 yılından itibaren ithalatı sürdürülen Güney Kore markası LS Traktör'de ise 50 ve 60 beygir bahçe serisi R, ayrıca 55 - 65 beygir tarla serisi Ultra traktör seçenekleri sunuluyor.

Devlet destekli traktör nasıl alınır?

TKDK ve IPARD programları kapsamındaki illerde faaliyet yürütülüyorsa, devlet destekli tarım makinesi alınabilir. Başvuru için gereken koşulları sağlayan vatandaş, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüklerine başvuru yaparak devlet destekli traktör alabilir.

LG Türk malı mı?

Güney Kore LG Grup (İngilizce: LG Group, Slogan (İngilizce): "Life's Good" Türkçe : Hayat Güzeldir), Güney Koreli büyük bir şirketler topluluğu olup, elektronik, Cep telefonu ve petrokimyanın da dahil olduğu birçok alanda faaliyet göstermektedir. LG, Koo ailesi tarafından yönetilen bir aile şirketidir.

Devlet destekli traktör var mı?

Traktörlerini yenileyebilmeleri için de devlet 2021 yılında vatandaşlara hibe desteği adı altında traktör yenileme imkanı sunmaktadır. ... Buradaki amaç yine yerli üretimi desteklemektir ve bu kapsamda devlet ile anlaşmalı olan Ziraat Bankası da traktör kredisi adı altında 72 ay vadeli bir kredi imkanı vatandaşlara sunar.