Bilgi Üniversitesi kim satın aldı?

İçindekiler:

  1. Bilgi Üniversitesi kim satın aldı?
  2. Can Holding sahibi kimdir?
  3. Enerji Petrol sahibi kim?
  4. Tectone kimin?
  5. Bilgi Üniversitesi kaça satıldı?
  6. Energy petrol kaç şubesi var?
  7. Mustafa Muhtaroğlu kimdir?
  8. AWOX hangi firmaya aittir?
  9. Tectone ne üretiyor?

Bilgi Üniversitesi kim satın aldı?

2006 yılında ABD'li Laurate International'ın ağına geçen İstanbul Bilgi Üniversitesi, 90 milyon dolar karşılığında turizm alanında da faaliyet gösteren Can Holding'in sahibi Kemal Can'a satıldı. Satın alma haberiyle ilgili açıklama ise Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu'ndan geldi.

Can Holding sahibi kimdir?

Peki Can Holding'in sahibi Kemal Can kimdir? İşte gelişmeler… Geçtiğimiz eylül ayında, Kemal Can'ın sahibi olduğu Can Holding, Laureate International bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni 90 milyon dolara satın almıştı.

Enerji Petrol sahibi kim?

44 yıldan bu yana Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunan Can Holding bünyesinde faaliyet gösteren Energy Petrol, önemli bir yatırım kararına imza atıyor.

Tectone kimin?

Can Holding'in teknoloji alanında faaliyet gösteren şirketi Tectone, Awox markası adıyla Türk malı televizyon üretmek için kolları sıvadı. Markanın ürettiği küçük ev aletleri ve teknoloji ürünleri Dünya devleri ile yarışıyor.

Bilgi Üniversitesi kaça satıldı?

90 MİLYON DOLARLIK DESTEKÇİ Kendisini ülkenin sayılı üniversitelerinden sayan ABD merkezli Laureate International University'ye ait Bilgi Üniversitesi, Eylül ayında 90 milyon dolara Can Holding'e satılmıştı.

Energy petrol kaç şubesi var?

Bayi sayımız 500'e ulaşmıştır.

Mustafa Muhtaroğlu kimdir?

Uluslararası Bunkerciler Birliği (IBIA) Yönetim Kurulunda görev yapan ilk ve tek Türk olan Mustafa Muhtaroğlu, 2020-2023 dönemi için yapılan seçimleri kazanarak IBIA Yönetim Kuruluna seçilerek görev yapan tek Türk olmayı başardı. ... Türkiye'den seçime giren diğer aday Deniz Eraydın seçimi kaybetti.

AWOX hangi firmaya aittir?

Awox bir Can Holding kuruluşudur. — Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir.

Tectone ne üretiyor?

Yıllık 20.000.000'un üzerinde son teknoloji ürünü LCD ve LED TV, cep telefonu, uydu alıcıları, kettle, elektrikli cezve, ütü, blender gibi elektrikli küçük ev aletleri, infrared ısıtıcı, elektrikli soba, klima ve beyaz eşya üretimiyle bünyesinde 2.000'den fazla kişiyi istihdam eden Tectone A.Ş.