The Society 2 sezon var mı?

İçindekiler:

  1. The Society 2 sezon var mı?
  2. The Society 2 sezon kaç bölüm?
  3. The A List 2 sezon gelecek mi?
  4. The A List konusu ne?
  5. Mortel konusu ne?

The Society 2 sezon var mı?

Başta Şovun yaratıcılarından Christopher Keyser olmak üzere oyuncu kadrosuna da teşekkür eden Netflix, Mayıs 2020'de 2.sezonu çıkması beklenen dizinin yayınlanmayacağını hayranlarına duyurdu.

The Society 2 sezon kaç bölüm?

The Society dizisi sadece bir sezondan oluşmaktadır. 2019 yılında yayınlanmaya başlanmış olan bir dizidir. Dizinin her bölümü yaklaşık olarak 60 dakika kadar sürmektedir. Aynı zamanda da bir sezonda sadece on bölüm bulunmaktadır. Dizinin ikinci sezonu henüz bulunmamaktadır.

The A List 2 sezon gelecek mi?

Gizem ve gerilim öğelerini harmanlayan dizinin 2. sezon bölümleri 25 Haziran 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi. İlk sezonu 'de BBC iPlayer'da, ardından 30 Ağustos 2019'da Netflix'te yayınlanan dizi, ikinci sezon öncesi BBC'nin projeden çekilmesinin ardından Netflix bünyesine geçmişti.

The A List konusu ne?

The A List, ücra bir adada bulunan bir kampa katılan bir grup gencin yaşadıklarını konu ediyor. Kampa katılan Mia, eğlenceli bir yaz tatili geçireceğini düşünür. Ancak, kendinden emin genç bir kız olan Amber'in kampa katılmasıyla işler değişir. Amber'in kampa gelişiyle Mia'nın adadaki popülerliği sarsılır.

Mortel konusu ne?

Mortel, Vudu ruhundan güç alan bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Aynı lisede okuyan Sofiane, Victor ve Luis birbirilerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan üç gençtir. Vudu ruhundan güç alan gençler, Sofiane'in kardeşinin katilini bulmak için birlikte hareket etmeye karar verir.