PlayStation Store nasıl para yüklenir?

İçindekiler:

  1. PlayStation Store nasıl para yüklenir?
  2. PlayStation cüzdan nedir?
  3. PS Store hangi kartlar geçerli?
  4. PlayStation Network Kart Nereden Alınır?
  5. PlayStation istek listesi nedir?
  6. Ps4 Plus üyelik ne kadar?
  7. Ödeme bankanız tarafından reddedildi ne demek?
  8. Martı banka kartı kabul ediyor mu?

PlayStation Store nasıl para yüklenir?

Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar öğesine gidin. Hesap > Ödeme ve Abonelikler > Para Ekle öğesini seçin. Hesabınızı, eklenecek tutarı ve ödeme yönteminizi seçin.

PlayStation cüzdan nedir?

Bu özelliği kullanabilmeniz için, sisteminizde her zaman sistem yazılımının en son sürümü kurulmuş olmalıdır. (PLAYSTATION®Store)'da satışa sunulan ürünleri satın almak için cüzdan kullanılır. Ürün satın alabilmek için cüzdana para eklemeniz gerekir.

PS Store hangi kartlar geçerli?

Öncelikle kullandığınız kartın Visa, MasterCard, Discover, American Express logolu banka kartlarından biri olduğuna emin olun, çünkü sadece bu kartlar PlayStation Store'da kabul ediliyor.

PlayStation Network Kart Nereden Alınır?

Nasıl alınır? (PSN Kart) Playstation Network Kart, PSN Store'dan alış veriş yapmanızı sağlayan ve numaralardan oluşan bir kodtur. PSN kartı sitemizden satın alabilirsiniz. Sitemizde satılan PSN kartlar US kartıdır ve sadece US serverinde kullanılabilir.

PlayStation istek listesi nedir?

İstek Listesi eskiden olduğu gibi daha sonra almayı düşündüğünüz oyun veya DLC'leri eklemenize olanak tanıyor. Diğer yandan listeye eklediğiniz oyun ve içerikler hakkında güncellemeler almanızı sağlıyor. Örneğin, bir oyunu İstek Listenize eklemeniz halinde indirim yapıldığında bildirim alıyorsunuz.

Ps4 Plus üyelik ne kadar?

Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler PlayStation Plus, her yıl otomatik olarak alınan 240 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir.

Ödeme bankanız tarafından reddedildi ne demek?

Ödeme bankanız tarafından reddedildi Başarısız kart ödemesinin en yaygın nedeni bankanızın ödemeyi reddetmesidir. Yani bankanız Wise'a parayı almamasını söylemiştir. ... Bu durumu çözmenin en iyi yolu bankanızı arayıp bu işlemi sizin yaptığınızı ve Wise'ın güvenilir bir alıcı olduğunu belirtmektir.

Martı banka kartı kabul ediyor mu?

Kullanıcılar, bu Sözleşme'yi kabul etmekle Uygulama üzerinden Martı Cüzdan hesabı oluşturacaklardır. Kullanıcı, Martı Cüzdan'a yalnızca kredi kartları ve banka kartları aracılığıyla tutar ekleyebilir. Martı Cüzdan'a tek seferde aktarılabilecek tutarlar münhasıran Martı tarafından belirlenecektir.