Meb hizmet içi eğitim nedir?

İçindekiler:

  1. Meb hizmet içi eğitim nedir?
  2. MEBBİS Uzaktan Eğitim Başvurusu Nasıl Yapılır?
  3. Öğretmenlerin alması gereken hizmet içi eğitim nedir?
  4. Hizmet içi eğitim kimlere verilir?
  5. Meb Uzaktan Eğitim Nerede?
  6. Meb Uzaktan Eğitim Kursları nereden izlenir?

Meb hizmet içi eğitim nedir?

Hizmet içi eğitim; özel ve tüzel kişilere ait iş yerlerinde, belirli bir maaş veya ücret karşılığında işe alınmış ve çalışmakta olan bireylere görevleri ile ilgili gerekli bilgi, beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak üzere yapılan eğitimdir(3).

MEBBİS Uzaktan Eğitim Başvurusu Nasıl Yapılır?

(Eba şifreniz yoksa MEBBİS girişi sekmesinden Eba şifresi oluşturulmalıdır.) e-Eğitim Platformunda bulunan e-Eğitimlerim sekmesine tıklanır. e-Eğitimlerim sayfasından Eğitim Programı Adı başlığı altında açılan eğitimlere tıklayarak eğitime katılabilirsiniz.

Öğretmenlerin alması gereken hizmet içi eğitim nedir?

I.Hizmet İçi Eğitimin Tanım ve Türleri Hizmet içi eğitim; özel ve tüzel kişilere ait iş yerlerinde, belirli bir maaş veya ücret karşılığında işe alınmış ve çalışmakta olan bireylere görevleri ile ilgili gerekli bilgi, beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak üzere yapılan eğitimdir(3).

Hizmet içi eğitim kimlere verilir?

Hizmet içi eğitim; özel ve tüzel kişilere ait iş yerlerinde, belirli bir maaş veya ücret karşılığında işe alınmış ve çalışmakta olan bireylere görevleri ile ilgili gerekli bilgi, beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak üzere yapılan eğitimdir.

Meb Uzaktan Eğitim Nerede?

Uzaktan eğitim nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı'nın online eğitim platformu olarak geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA)'dan internet üzerinden ve TRT'den yayın yapılacak. Bu kanallarda Milli Eğitim Bakanlığı'nın içerikleri paylaşılacak. TRT üzerinden gün boyunca yayın olacak.

Meb Uzaktan Eğitim Kursları nereden izlenir?

Tarayıcıdan lms.eba.gov.tr adresine girilerek Giriş'e tıklanır. Ardından açılan EBA GİRİŞ sayfasından Eba kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapılır. (Eba şifreniz yoksa MEBBİS girişi sekmesinden Eba şifresi oluşturulmalıdır.) e-Eğitim Platformunda bulunan e-Eğitimlerim sekmesine tıklanır.