Avansas hangi şirketin?

İçindekiler:

  1. Avansas hangi şirketin?
  2. Avansas iade nasil yapilir?
  3. Avansas kurucusu kimdir?
  4. Bir ofiste neler bulunur?
  5. Avansas kimin?
  6. Avansas iade hangi kargo?
  7. Avansas nasıl bir şirket?

Avansas hangi şirketin?

Perakende, tekstil ve inşaat sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Peker Ailesi tarafından 2009 yılında kurulan ofis malzemeleri sitesi Avansas.com, BİM'in sahibi Topbaş Ailesi'nin de ortak olmasıyla hedefleri büyüttü.

Avansas iade nasil yapilir?

Avansas olarak, 30 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünleri kolayca iade alıyoruz! Hesabım altında yer alan “Siparişlerim” sayfasına girin ve seçtiğiniz siparişini için iade/değişim butonunu basın. Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

Avansas kurucusu kimdir?

Avansas “Kazandıran Ofis Marketiniz”, perakende, tekstil ve inşaat sektörlerinde yatırımları ile tanınan Peker Ailesi tarafından kuruldu. 2011 yılı itibariyle ise Topbaş ailesi de Avansas'ın yatırımcıları arasına katıldı.

Bir ofiste neler bulunur?

  • Bir Ofiste Mutlaka Olması Gereken Detaylar.
  • Konuklarınızı rahat ettirmek için misafir koltukları
  • Şık bir toplantı masası
  • Sıcak bir ortam için kütüphane.
  • Kış aylarının olmazsa olmazı askılık.
  • Düzen için dosya dolapları
  • Masalarınızın yanında bulunacak kesonlar.
  • Üçüncü gözünüz masa lambaları

Avansas kimin?

Şuan 400'den fazla çalışanla hizmet veren Avansas'ın 5000'den fazla ürün çeşidi bulunmaktadır. Avansas ilk olarak Peker Tekstil'in de sahibi olan Peker ailesi tarafından kurulmuştur. Daha sonra ise şirketin ortakları arasına Topbaqş ailesi de katılmıştır.

Avansas iade hangi kargo?

3) İade faturanız, İade Değişim Formunuz ile birlikte ürün/ürünleri, tüm aksesuarları ve orijinal kutusu ile beraber mutlaka anlaşmalı kargo firması Yurtiçi Kargo aracılığıyla ücretsiz olarak Avansas Depo adresine gönderiniz.

Avansas nasıl bir şirket?

Avansas, 2009 yılında Merter'de küçük bir depoda, 18 çalışan ve 300 ürün çeşidiyle kurulmuştur. ... Avansas.com, işyeri malzemeleri pazarında Türkiye'nin en geniş yatırımlı ve organize şirketi olmasından dolayı iş ortaklarına her zaman üst düzey bir hizmet vermeyi hedeflemektedir.