Nişantaşı Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?

İçindekiler:

  1. Nişantaşı Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?
  2. Nişantaşı Üniversitesi kayıtlar ne zaman?
  3. Istanbul Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu nerede?
  4. Nişantaşı Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?
  5. Ilk tercih indirimi ne demek?

Nişantaşı Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?

Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu Üniversitesi 41.052147 enlem ve 28.985023 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Meşrutiyet Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır.

Nişantaşı Üniversitesi kayıtlar ne zaman?

2021 ÖSYS Yerleştirme ile Nişantaşı Üniversitesi'nin lisans veya ön lisans programlarına yerleşenler; 6- tarihleri arasında, aşağıdaki ilgili tüm evrakları ile birlikte kayıt işlemlerini Maslak 1453 NeoTech Kampüs'te yüz yüze kayıt yapmaları gerekmektedir.

Istanbul Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu nerede?

İstanbul'un merkezinde Pangaltı Ergenekon caddesi üzerindeki yerleşkede eğitim verilmektedir. Her türlü ulaşım imkanlarına yürüyüş mesafesinde olan kampüs Osmanbey Metro istasyonuna 200 metre uzaklıktadır.

Nişantaşı Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?

Değerli öğrencilerimiz, 2021-2022 akademik yılı Güz dönemi ders kayıt işlemleri, 26.08.2021 ile 03.09.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ilk tercih indirimi ne demek?

* 1. tercihinden başlayarak, en az ilk 2 tercihinde KGTÜ programlarını art arda (kesintisiz) tercih eden ve KGTÜ ortak programlarına (Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları, İktisadi ve İdari Programlar, Mühendislik Programları) yerleşen öğrenciler için tüm indirimli ve ücretli programlarda ilk 2 tercih bursu ...