Bilirkişilik müracaatları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Bilirkişilik müracaatları ne zaman?
  2. Bilirkişi Başvuru ne zaman 2020?
  3. Uzlaştırmacı sınavı ne zaman?
  4. Bilirkişilik yapmak için ne gerekir?

Bilirkişilik müracaatları ne zaman?

Başvurular 1-25 Haziran 2021 tarihleri arasında alınacaktır. 1- Muafiyet kapsamında bilirkişilik başvurusunda bulunacak kişiler, e-Devlet sisteminden giriş yaptıktan sonra başvuru formunu doldurup, aşağıdaki belgelerin taranmış halini sisteme okunaklı biçimde aktarıp gönderirler.

Bilirkişi Başvuru ne zaman 2020?

Başvuru Tarihi: Bilirkişilik yapmak amacıyla listeye kaydolmak isteyenlerin başvuruları 27 Ağustos 2020 Perşembe günü başlayıp 30 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Bu tarihten sonra İl Müdürlüğümüze ulaşan dilekçeler değerlendirmeye alınmaz.

Uzlaştırmacı sınavı ne zaman?

tarihinde yapılan 2021 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavına 36.488 aday katılmıştır. 31 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek Uzlaştırmacı Ek Sınavına katılacak aday sayısı 23'tür.

Bilirkişilik yapmak için ne gerekir?

Mesleğini icra edebilmek için herhangi bir meslek kuruluşuna kayıtlı olmak zorunda olanlar için, kayıtlı olunan meslek kuruluşunun mevzuatına göre bilirkişilik yapabilmek için uzmanlık alanını gösteren sertifika, uzmanlık belgesi, yetki belgesi ve benzerlerinin alınmasının zorunlu olduğu hallerde bu belgeye sahip olmak ...