4001 kodlu memur ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. 4001 kodlu memur ne iş yapar?
  2. Lisans düz memurluk hangi puan türü?
  3. 4001 kadro ne demek?
  4. KPSS Lisans B grubu kaç puanla atanır?
  5. KPSS Lisans P3 ne demek?

4001 kodlu memur ne iş yapar?

4001 kodlu memur atamalarında KPSS üzerinden ataması yapılan kişilere ”düz memur” denir. Düz memurlar mesleki olarak atandıkları sırada bir görevi net şekilde bulunmayanlar için kullanılır.

Lisans düz memurluk hangi puan türü?

KPSS sonuçlarında, memurluk için belirlenen KPSS P3 puan türü Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinin eşit oranda ağırlığa sahip olduğu, Lisans B Grubu kadroların atamasında kullanılan puan türüdür.

4001 kadro ne demek?

4001 nitelik kodu lisans programından yani en az 4 yıllık üniversite bölümünden mezun olma anlamına gelmektedir. ... Kısacası alanınızla alakalı olmayan ve tek şartı lisans mezunu olmak olan yerler 4001 kodludur.

KPSS Lisans B grubu kaç puanla atanır?

KPSS'DE TERCİH YAPABİLMEK İÇİN KAÇ PUAN ALMAK GEREKİR? KPSS'de 60 puan aldıysanız tercih yapabilirsiniz fakat Devlet bünyesinde memur olarak çalışmak isteyen adayların atanmak için en az 70 puan seviyesine erişmesi gerekiyor.

KPSS Lisans P3 ne demek?

KPSS P3 puan türü Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinin eşit oranda ağırlığa sahip olduğu, Lisans B Grubu kadroların atamasında kullanılan puan türüdür. ... Tek yıllarda yapılan KPSS Lisans sınavında elde edilen KPSS P3 puanı tercihlerde kullanılamamaktadır.