GNÇ uygulaması ücretli mi?

İçindekiler:

  1. GNÇ uygulaması ücretli mi?
  2. GNÇ paket nasil yapilir?
  3. GNC Avantaj 6 GB paketi nasıl yapılır?
  4. GNÇ den nasıl internet kazanılır?
  5. GNÇ Çatlat 8 GB nasıl yapılır?

GNÇ uygulaması ücretli mi?

Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın. GNÇ çatlat ücretli mi sorusuna verilecek cevap ücretsizdir.

GNÇ paket nasil yapilir?

GNC Gamer Ben 5 GB +7 GB Paketi Gamer Ben 5GB + 7GB her yöne internet, 1000DK+250SMS aylık sadece 49 TL'dir. GNCGAMERBEN yazıp 2200'a göndererek yıllık abonelik yapabilirsiniz.

GNC Avantaj 6 GB paketi nasıl yapılır?

SMS yolu ile GNC AVANTAJ 6GB yazarak 2200'e gönderin.

GNÇ den nasıl internet kazanılır?

Turkcell GNÇ üyesi olan faturasız hat sahipleri seçtikleri pakete göre her ay bedava internet kazanmaktadırlar. Zaten GNÇ üyesiyseniz hattınıza en az 30 TL yükleyerek hemen 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz sosyal medya paketleri ve ücresiz Fizy hediyesi ayrıca hattınıza tanımlanacaktır.

GNÇ Çatlat 8 GB nasıl yapılır?

Kampanyadan faydalanmak için telefonuna GNÇ uygulamasını indirdikten sonra “ÇATLAT” bölümüne gelmelisin. İlk girişte karşına çıkan 2 yumurtayı kırarak hediye kazanacağın haftanın 2 gününü belirlersin. Hediye günlerinde “ÇATLAT”a tekrar gelip yumurtanı kırarak hediyeni kazanabilirsin.