Lazerden sonra kalan tüyler nasıl alınmalı?

İçindekiler:

  1. Lazerden sonra kalan tüyler nasıl alınmalı?
  2. Lazer den sonra ağda yapılır mı?
  3. Lazer epilasyon yarım bırakılırsa ne olur?
  4. Ilk epilasyondan sonra kıllar ne zaman dökülür?
  5. Epilasyona gitmeden önce ağda yapılır mı?
  6. Lazer seansı gecikirse ne olur?

Lazerden sonra kalan tüyler nasıl alınmalı?

Seans sonrasında istenmeyen tüyler ağda ve cımbız gibi tüyü kökünden alan yöntemlerle alınmamalıdır. Bu yöntemler kılı köküyle birlikte alır ve diğer seansta lazer epilasyonun etkinliğini azaltabilir. Bu yüzden lazer epilasyondan sonra çıkan tüyler -yüz bölgesi hariç- jiletle alınmalıdır.

Lazer den sonra ağda yapılır mı?

Merhabalar, lazer epilasyon seansları arasında çıkan kıllar kesinlikle ağda ve cımbız gibi kılı kökünden koparacak yöntemlerle alınmamalıdır. ... Bu nedenle seans aralarında cımbız kullanmak ve ağda yaptırmak kesinlikle doğru değildir.

Lazer epilasyon yarım bırakılırsa ne olur?

Merhabalar, lazer epilasyonun etkili ve kalıcı olabilmesi için mümkün olduğunca seanslara ara vermemek gerekir. Yaptırılan lazer epilasyon seansları ile kılların bir bölümünde kalıcı azalma sağlanmışsa, seanslara ara vermek bu kıllarda olumsuz bir etki yaratmaz. Yani bu kıllar yeniden çıkmaz.

Ilk epilasyondan sonra kıllar ne zaman dökülür?

Kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye tüylerin dökülme süresi değişiklik gösterir. Alexandrite lazer, uygulama sırasında tüyleri döker, hemen sonra çıkan tüyler de en çok 3 hafta içinde tamamen dökülmüş olur. Buz lazer ve diğer sistemlerde de maksimum 3 hafta içinde tamamen tüysüz bir tene kavuşursunuz.

Epilasyona gitmeden önce ağda yapılır mı?

Kılların kısaltılması jilet yardımı ile yapılmalıdır ve ağda, cımbız gibi kılları kökünden koparan işlemler kesinlikle yapılmamalıdır. ... Bu nedenle mutlaka lazer epilasyon öncesinde kıllar jilet yardımıyla kısaltılmalıdır. Jiletle kısaltma işlemi Buz Lazer epilasyondan 1 gün önce yapılmalıdır.

Lazer seansı gecikirse ne olur?

Lazer epilasyon seans aralıkları nın uygun şekilde takip edilmesi tedavinin kısa sürede ve başarılı bir şekilde tamamlanmasına etki edecektir. Diğer taraftan herhangi bir sebeple seanslar düzenli takip edilemezse öncekilerde elde edilen kalıcı azalma üzerinde olumsuz bir etki görülmez.