Zeytinyağı limon karışımı içersen ne olur?

İçindekiler:

  1. Zeytinyağı limon karışımı içersen ne olur?
  2. Zeytinyağı ile limon karışımı nasıl yapılır?
  3. Kaya tuzu romatizmaya iyi gelir mi?
  4. Zeytinyağı tuz atılır mı?

Zeytinyağı limon karışımı içersen ne olur?

Eğer zeytinyağı ve limonu karıştırırsanız, sindirimin gelişime yardımcı olur. Bu da, karaciğeri ve safra kesesini aktive eder. Bu basit karışım bizi içeriden korur. Toksinlerden kurtulmamız için çok güçlü bir antioksidandır, vücudu temizler ve ona bakım yapar.

Zeytinyağı ile limon karışımı nasıl yapılır?

Kür için sadece zeytinyağı ve organik limon suyuna ihtiyacınız var. Bu şifalı kür sindirim sisteminizi güçlendirir, böylece karaciğerinizdeki ve derinizdeki toksinlerden arınmanıza yardımcı olabilir. Tek yapmanız gereken her sabah bir yemek kaşığı zeytin yağı ile yarım organik limon suyunu karıştırıp içmek.

Kaya tuzu romatizmaya iyi gelir mi?

Romatizma, kas ağrıları ve kemik ağrılarına yarar sağlar. Kaya tuzu limon suyu ile birlikte tüketilirse bağırsaklardaki solucanların dışarı atılmasına yardım ettiği gibi mide bulantısı ve kusmaya da iyi gelir. Grip gibi kış hastalıkları için de fayda sağlar. Böbrek ve mesane taşlarına karşı da kullanılabilir.

Zeytinyağı tuz atılır mı?

Serin ve güneş almayan bir yerde bekletilen zeytinyağı, uzun süre tadı ve rengi değişmeden ağzı kapalı olarak saklanır. Zeytinyağının içindeki tortunun altına çökmesi ve daha parlak renkli olması için zeytinyağı kabına bir tutam tuz atılır.