Herbadent nedir?

İçindekiler:

  1. Herbadent nedir?
  2. Epinafol ne demek?
  3. Epinafol Sensitive ne işe yarar?
  4. Sensitive diş macunu ne malı?
  5. Tıpta Sensitive ne demek?
  6. Tıp dilinde spesifik nedir?
  7. Sensitif lif ne demek?
  8. 5 kranial sinir nedir?
  9. Vagus siniri nerede bulunur?

Herbadent nedir?

Herbadent Misvak Özlü Diş Macunu, içeriğindeki özel mineraller ile diş mineleri üzerinde yemek, çay, kahve gibi günlük tüketilen ürünlerin oluşturduğu tartar ve plak tabakasının temizlenmesine ve dişlerinizin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı olur.

Epinafol ne demek?

Epinafol Sensitive Diş Macunu Aloe - Vera Özlü, Günlük Kullanım İçin Geliştirilmiş Bir Üründür. ... Diş Minesi Üzerinde, Kahve, Çay Gibi İçeceklerin Oluşturduğu Plak Tabakasının Engellenmesine Ve Tartar Tabakasının Azalmasına Yardımcı Olur. Hassas Dişlerin Temizliği İçin Kullanıma Uygundur.

Epinafol Sensitive ne işe yarar?

Epinafol Sensitive diş macunlarının temel işlevi diş minesine zarar vermeyen bir macun olmayı hedeflemektedir. Zarar gören diş minesinin tekrar oluşumu mümkün olmazken, Epinafol kalitesindeki bu diş macunları düzenli kullanımda diş minesinin herhangi bir tehlikeyle karşı karşıya kalmasını da önlemektedir.

Sensitive diş macunu ne malı?

Sensodyne GlaxoSmithKline'a aittir ve Japonya'da "Shumitect" adı altında pazarlanmaktadır. Sensodyne, 1907 yılında eczacı Alexander Block tarafından kurulan Brooklyn, New York merkezli bir şirket olan Block Drug tarafından ilk satılan bir diş macunu markasıdır.

Tıpta Sensitive ne demek?

Sensitivite (duyarlılık) yeni testin (tanı testi) gerçekte hasta olanların içinden ne kadarını saptayabildiğidir (teşhis koyabildiğidir). Spesifite (özgüllük) ise yeni testin gerçekte sağlam olanların ne kadarını saptayabildiğidir (hastalığın ekarte edilmesi).

Tıp dilinde spesifik nedir?

Tıp dilinde de yaygın biçimde kullanılmaktadır. Özgü, özellikli, özel, kendisine özgü bir çeşidin veya olayın karakteristik yönü gibi anlamları da taşımaktadır. Spesifik bir çeşit ya da olay, kendini benzerlerinden ve benzer olmayanlardan ayıracak spesiyaliteye ehil demektir.

Sensitif lif ne demek?

Sensitif lifler taşıyan sinirdir. Üst çene kemiği ve çevresine dallar verir, duyumlar alır. Bu sinir duyu (sensitif) ve motor sinir lifleri bulunan karma bir sinirdir. Üçüz sinirin en kalın dalıdır.

5 kranial sinir nedir?

Beş tanesi (III., IV., VI., XI. ve XII. sinirler) saf motor sinirlerdir. Diğer dördünün ise (V., VII., IX. ve X. sinirler) motor ve duyusal görevleri vardır, yani bunlar mikst sinirlerdir. Kranial sinirlerin dört tanesi (III., VII., IX. ve X.

Vagus siniri nerede bulunur?

Vagus siniri, beyinden bedene geniş ve karmaşık bir ağ gibi yayılan on iki kafatası sinirinden biridir. Oldukça güçlü ve ilgi çekici özelliklere sahiptir. Gezgin olarak nitelendirilen vagus siniri yolculuğuna omurilikte başlar ve gırtlak, yemek borusu, boğaz, bronşlar, kalp, mide, pankreas, karaciğerde devam eder.