Çağla Şimşek Küçük Gelin dizisinde kaç yaşındaydı?

İçindekiler:

  1. Çağla Şimşek Küçük Gelin dizisinde kaç yaşındaydı?
  2. Kayıp Prenses Duru kaç yaşında?
  3. Kardeşlerim dizisinin Ayşe kimdir?
  4. Çağla Şimşek ne zaman doğdu?
  5. Çağla Şimşek kiminle sevgili?
  6. Kayıp Prenses nerede çekiliyor?
  7. Çağla Şimşek Şimdi kaç yaşında?
  8. Kardeşlerim kader kim?

Çağla Şimşek Küçük Gelin dizisinde kaç yaşındaydı?

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde rol alan Şimşek, 2011 yılında 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide Lavin karakterini oynamış ve 2013 yılında 'Küçük Gelin' dizisinde Zehra rolüyle adını geniş kitlelere duyurmuştur. 19 yaşında olan Çağla Şimşek, 1.60 cm boyunda, 50 kilo ve başak burcudur.

Kayıp Prenses Duru kaç yaşında?

Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Kardeşlerim dizisinin Ayşe kimdir?

Kardeşlerim Ayşe'yi Çağla Şimşek canlandırıyor. 2002 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şimşek, aslen Samsunludur. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Şimşek, Osman Yağmurdereli tarafından keşfedilmiştir. ... Dizinin başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer bulunuyordu.

Çağla Şimşek ne zaman doğdu?

1 Ağustos 2002 (19 yıl yaşında) Çağla Şimşek/Doğum tarihi

Çağla Şimşek kiminle sevgili?

Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak iyi bir uyum yakalayan ve hayran kitlesini genişleten Çağla Şimşek'in sevgilisi bulunmuyor. Bir dergiye röportaj veren Çağla Şimşek, "İlk görüşte aşka inanır mısın?" sorusuna, "Bence 'ilk görüşte aşk' dedikleri şey enerjidir.

Kayıp Prenses nerede çekiliyor?

Dubai'deki 'Mall of the Emirates' (MoE) adlı alışveriş merkezinde iki kadınla çekilen fotoğrafı, dünya basınında, aylardır haber alınamayan 'kayıp prenses'in hayatta olduğuna dair ilk işaret olabileceği yorumu yapılarak yer buldu.

Çağla Şimşek Şimdi kaç yaşında?

19 yaşında (1 Ağustos 2002) Çağla Şimşek/Yaş

Kardeşlerim kader kim?

Halit Özgür Sarı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. İşte hakkında tüm merak edilenler... Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin üstlendiği Kardeşlerim dizisi konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekti.