Golden Key Otel kimin?

İçindekiler:

  1. Golden Key Otel kimin?
  2. Golden Key Bördübet kaç oda?
  3. Golden Key Hisarönü yandı mı?
  4. Bördübet Koyu denize girilir mi?
  5. Golden Key Kartalkaya kaç oda?
  6. Bördübet köyüne nasıl gidilir?
  7. Bördübet Nerede Kalınır?
  8. Bördübet Koyu Marmaris arası kaç km?
  9. Abdi Reis Koyu nerede?

Golden Key Otel kimin?

Goldenkey Bördübet ve Hisarönü otellerinin yaratıcısı Şebnem Uyar 'Otellerimizi 13 yıldır amatör bir anlayışla yönettik, buranın bir ticarethane olduğunu unuttuğumuz zamanlar da oldu. Türkiye'de butik otelciliğin öncüsüyüz' diyor.

Golden Key Bördübet kaç oda?

Tesiste konaklayabileceğiniz toplam 6 oda bulunuyor.

Golden Key Hisarönü yandı mı?

Alınan bilgiye göre, ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiindeki Golden Key Otel'in sahildeki restoran bölümünde elektrik aksamından yangın çıktı. ... Çıkan yangında 1 milyon lira değerindeki restoran ve plaj malzemeleri yanarak kül oldu.

Bördübet Koyu denize girilir mi?

2. Bördübet Koyu. Bördübet Koyu, ormanın ve denizin sizi rahatlatacağı; gece yıldızları çıplak gözle dahi izleyebileceğiniz büyüleyicilikte olan doğal bir tatil cenneti olarak bilinmekle beraber, Kız Kumu Plajı ve Bayır Köyü gibi etkileyici bölgelerin de bulunduğu bir alandır.

Golden Key Kartalkaya kaç oda?

7/24 Oda Servisi Tamamı orman ve pist manzaralı, her türlü konforu içeren 11 farklı tip 43 adet odamızda, kişiye özel butik servis anlayışı ile mükemmel bir kış tatili yaşayacaksınız.

Bördübet köyüne nasıl gidilir?

Özel aracınızla Marmaris-Datça yolunun 29'uncu kilometresinde sağa doğru “Gökova Körfezi”ne giden yolu ve tabelaları takip ederek Bördübet Koyu'na ulaşabilirsiniz. Bördübet Koyu'na ayrıca bot turları veya yatınızla da ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bördübet Nerede Kalınır?

Bördübet Koyu'nda nerede kalınır sorusunun cevabı oldukça kısıtlı. Bördübet'te iki adet konaklama tesisi bulunuyor. Bunlardan biri Golden Key Bördübet diğeri ise Club Amazon Bördübet. Club Amazon Bördübet'te, son yıllarda popüler bir tatil şekli olan glamping, yani lüks butik kampı deneyimini yaşayabilirsiniz.

Bördübet Koyu Marmaris arası kaç km?

Marmaris - Bördübet arası yaklaşık 25 kilometre ve 30 dakika sürmektedir. İzmir - Bördübet arası yaklaşık 290 kilometre ve 3 saat 50 dakika sürmektedir. İstanbul – Bördübet arası yaklaşık 820 kilometre ve 11 saat 20 dakika sürmektedir.

Abdi Reis Koyu nerede?

Marmaris Abdi Reis Koyu Plajı Hakkında Abdi Reis Koyu Muğla ilinin Marmaris ilçesinde yer almaktadır. Bu bölge Marmaris'in çıkışında bulunmaktadır.