K2 Belgesi Başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. K2 Belgesi Başvuru nasıl yapılır?
  2. Bursa K2 belgesi nereden alınır?
  3. K2 yetki belgesi ücreti nereye yatırılır?
  4. Bursa K belgesi nereden alınır?
  5. K2 Belgesi kaça mal olur?

K2 Belgesi Başvuru nasıl yapılır?

K2 Belgesine başvuru, K2 belgesi dilekçesi ile yapılır, dilekçenin ardından k2 belgesi başvuru formu doldurulur, firma ile ilgili istenilen evraklar hazırlanır ve dosya bakanlığın istediği formatta K Belgesi Başvurusu için Ulaştırma Bakanlığı Yetkili Kurumuna elden k başvuru işlemi yapılır.

Bursa K2 belgesi nereden alınır?

K belgeleri Ulaştırma Bölge Müdürlüklerinden , Ulaştırma Bölge Müdürlüğü bulunmayan il ya da ilçeler de ise Ticaret Odalarından alınabilir .

K2 yetki belgesi ücreti nereye yatırılır?

NOT : K2 belge sahibi firmalar, sadece kendi adına kayıt ve tescil edilmiş özmal taşıtları taşıt belgelerine kaydettirerek kullanabilirler. K türü belgelerinin ücretleri T.C. Ziraat Bankası ve Vakıflar Bankasına size özel olarak verilecek ödeme numaranız ile birlikte yatırılmaktadır.

Bursa K belgesi nereden alınır?

Artık kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker ve yük taşıyan benzeri araçlara zorunlu olan K türü yetki belgesi, yarın itibarıyla e-Devlet üzerinden alınabilecek.

K2 Belgesi kaça mal olur?

K2 Yetki Belgesi Ücreti : 16,547TL. Toplam Yüklü Ağırlığı 3.500. Kg. geçmeyen araçlar için uygulanan %75 indirimli K2* Yetki Belgesi Ücreti: 4136TL.