Düşüncenin gücü var mıdır?

İçindekiler:

  1. Düşüncenin gücü var mıdır?
  2. Kuantum Çalışması Nedir?
  3. Düşünce gücüyle eşyaları hareket ettirilebilir mi?
  4. Düşüncenin Gücü kaç sayfa?
  5. Zihin ve beyin aynı şey mi?

Düşüncenin gücü var mıdır?

Düşünce gücü kendi gerçekliğinizi yaratmanız için kilit bir role sahiptir. Fiziksel dünyada algıladığınız her şeyin, düşünce ve inanışların görünmez dünyasında bir kaynağı vardır. Bu yüzden bireyin düşüncelerini kontrol edebilmeyi öğrenmesi oldukça önemlidir.

Kuantum Çalışması Nedir?

Kuantum fiziği veya diğer adıyla Kuantum Mekaniği evrenin işleyişini yakından inceleyen bilim dalıdır. Evreni daha iyi bir şekilde anlayabilmek adına atom içerisinde bulunan Proton, nötron, elektron ve kuarklar kuantum mekaniğinin kapsama alanındadır.

Düşünce gücüyle eşyaları hareket ettirilebilir mi?

Düşünce gücü, 6. his, telekinezi (nesnelerin hareket ettirilmesi), telepati, hipnoz... Beyin gücüne dayalı enerjiyi kontrol ederek, dokunmadan nesneleri hareket ettirebilirsiniz. Bu, doğaüstü bir güç değildir. Cincilik de değildir.

Düşüncenin Gücü kaç sayfa?

Düşüncenin Gücü İnsan ne Düşünüyorsa Odur
Yayın Tarihi:01.04.2008
Sayfa Sayısı:152
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
Boyut:13.5 x 20 cm
2 satır daha

Zihin ve beyin aynı şey mi?

İlk olarak, 'zihin' ve 'beyin' terimlerini ele alalım. 'Beyin' açık bir şekilde tanımlamaya ihtiyaç duyulmadığında, 'zihin' daha çok bir gezi teli sunar. Normalde bu terim, nöronal devre ve kimyasalların biyolojik skalasından arındırılmış soyut havadar peri olaylarını ifade etmek için kullanılır.