Brezilya fönü nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Brezilya fönü nasıl kullanılır?
  2. Brezilya Fönü Nedir Nasıl Yapılır?
  3. Keratin ve Brezilya Fönü arasındaki fark nedir?
  4. Brezilya fönü den sonra hangi şampuan?
  5. Keratin mi brezilya fönü mü?

Brezilya fönü nasıl kullanılır?

Keratin uygulama tarağı yada ince dişli tarak yardımı ile saça keratin iyice yedirilir. Keratin sürülen saçlara parmak uçları ile masaj yaparak keratin yedirilir. Saçların hepsini yukarıda toplayıp saçlara bone takın ve 20 dakika bekleyin. Orta sıcaklıkta fön makinesi ile saçlar tamamen kurutulur.

Brezilya Fönü Nedir Nasıl Yapılır?

Brezilya fönü, saçları düzleştiren bir fön yöntemidir. Özel bir keratin karışımı takviyesi ile yapılan Brezilya fönü, saçlara şekil vermenin yanı zıra parlaklık kazandırıyor. Kuaförde yaklaşık 3-4 saat süren bir işlem olan Brezilya fönü, kalıcılığını yaklaşık 6 ay boyunca koruyor.

Keratin ve Brezilya Fönü arasındaki fark nedir?

Yarı-kalıcı saç düzleştirici bir işleve sahip keratini kullanan brezilya fönünde, yapılan yüklemenin miktarına ve kullanılan ürüne göre saç ortalama 3-6 ay boyunca düz halini korur. ... Keratin bakımında ise amaç hasar görmüş saçın sağlıklı görünüme kavuşturulması amaçlanır.

Brezilya fönü den sonra hangi şampuan?

Natura Keratin (sodyum klorür ve sülfat içermeyen) şampuan ve saç kremini kullanabilirsiniz. Diğer şampuanların içeriğindeki sodyum klorür ve sülfat keratin tedavinizin kısa sürede bozulmasına neden olacaktır.

Keratin mi brezilya fönü mü?

Brezilya fönünden farklı olarak keratin bakımı sadece düzleştirici görevi görmez. ... Kıvırcık ve bukleli saçların düzleştirilmesi için uygulanan keratin yüklemesinden sonra saç ısıtıcıyla düzleştirilir. Keratin bakımında ise amaç hasar görmüş saçın sağlıklı görünüme kavuşturulması amaçlanır.