Sıvı yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Sıvı yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?
  2. Koltuktan kurumuş yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?
  3. Kurumuş uhu lekesi koltuktan nasıl çıkar?
  4. Uhuyu ne çözer?
  5. Masadan kurumuş uhu lekesi nasıl çıkar?

Sıvı yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?

Lekenin üstüne bolca elma sirkesi döktükten sonra bir bez yardımı ile lekeli yüzeyi silebilirsiniz. Limon kolonyasından ya da asetondan yardım almak da mümkün. Eğer bu üçünden de verim alamazsınız kumaşı amonyaklı suda bir süre bekletebilirsiniz.

Koltuktan kurumuş yapıştırıcı lekesi nasıl çıkar?

Uzun süre bekleyip kurumuş uhu lekeleri için kolonya veya aseton yeterli gelmeyebilir. Bu durumda 2 yemek kaşığı kadar Cif Krem gibi amonyaklı bir temizleyici bir bardak ılık suya katılarak karıştırılır. Bu karışım bir bez veya havlu kağıda emdirilerek lekeli yüzeyde bekletilir.

Kurumuş uhu lekesi koltuktan nasıl çıkar?

Uhu kuruyunca Koltukya zarar vermeden kazıyınız. Kalan kısıma ılık suda hazırlanmış deterjanlı suya havlu kağıt bastırılıp çıkarılır. ıslanan havlu kağıt uhunun olduğu bölüme kompress yapılır ve uhuyu emmesi sağlanır. Akabinde Koltuknı o bölgesi temiz bir bez yardımı ile silinerek daha sonra da o bölge kurulanır.

Uhuyu ne çözer?

Kıyafetteki Uhu, Yapıştırıcı Lekesi Nasıl Çıkar? Giysiniz uhu veya yapıştırıcı lekesi olduysa lekenin üstüne bolca elma sirkesi döküp bir bezle silin ve suyla durulayın. Uhu lekesi olan yeri limon kolonyası ile silmek de lekenin geçmesine yardımcı olacaktır.

Masadan kurumuş uhu lekesi nasıl çıkar?

Masada kalan uhu artıkları ise kaynar su, sirke ya da toz deterjan ilave edilmiş ılık su kullanılarak çıkartılabilir. Masada japon yapıştırıcısından kaynaklanan bir leke varsa, bu leke aseton, selülozik tiner ve sıcak su yardımıyla çıkartılabilir.