Sen Anlat Karadeniz Vedat nasıl ölüyor?

İçindekiler:

  1. Sen Anlat Karadeniz Vedat nasıl ölüyor?
  2. Sen Anlat Karadeniz Vedat'ı kim öldürdü?
  3. Sen anlat Karadeniz'deki Vedat kimdir?
  4. Sen anlat Karadeniz çıkacak mı?

Sen Anlat Karadeniz Vedat nasıl ölüyor?

Vedat ise bitmek tükenmek bilmeyen entrikaları ile onların peşini bir türlü bırakmıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz'de 2 sezondur bu hikayeyi izliyoruz. Şimdi ise neredeyse 2 bölümde bir vurulan Vedat babasının tabancasından çıkan kurşunla ölüme gidiyor.

Sen Anlat Karadeniz Vedat'ı kim öldürdü?

Fikret'in çabası sayesinde özgürlüğüne kavuşan Tahir, Nefes ile konağa dönüyor. Vedat yenilgiyi kabul etmiyor ve Tahir'i öldürmek için silahına sarılıyor. Vedat'ın bu hamlesini fark eden Fikret ondan hızlı davranarak Vedat'ı öldürüyor. Tahir, Vedat'ı kendi elleri ile toprağa gömüyor.Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm (45.

Sen anlat Karadeniz'deki Vedat kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu 'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Nuroğlu, oyunculuk kariyerine 2003 yılında, TRT'de ekranlara gelen “Yuvadan Bir Kuş Uçtu” adlı dizideki küçük bir rolle adım attı.

Sen anlat Karadeniz çıkacak mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisi 8 Mart Pazartesi akşamı itibariyle A2 ekranlarında yayınlanacak. Sen Anlat Karadeniz saat 20:30'da başlayacak! Ulaş yeni dizisi başlıyor!