Elden bitince kac yazilir?

İçindekiler:

  1. Elden bitince kac yazilir?
  2. 101 okey elden bitme kaç puan Eşli?
  3. Okeyde elden bitince ne olur?
  4. 101 oyunu kac elde biter?
  5. Tekli okeyde elden bitince kaç yazılır?
  6. 101 okey ile bitince ne olur?
  7. 101 de elden bitince ceza silinir mi?
  8. 101 de okey bitince ne olur?
  9. 101 okeyde işler taşla Bitilir mi?
  10. 101 eşli puanlama nasil yapılır?
  11. 101 de çift açıp bitince ne olur?

Elden bitince kac yazilir?

Eğer oyuncu elini açmış ve elindeki jokeri açılan setlere işlememiş ise diğer oyuncular elini bitirdiği zaman elindeki her joker için 101 ceza yazılır .

101 okey elden bitme kaç puan Eşli?

El açmamış oyunculara 202 puan yazılır. Oyunculardan biri elindeki tüm taşları oynayarak oyun turunu bitirirse bu oyuncu -101 puan alır. Diğer oyunculara da istekasında kalan taşların değeri kadar ceza puanı alır. Eğer oyuncu hiç set açmamışsa ona 202 ceza puanı yazılır.

Okeyde elden bitince ne olur?

Hiç kimse açmamışken bir oyuncu elindeki bütün taşları tek seferde açarak biterse buna elden bitme denir ve diğer oyuncuların cezaları 2 katına çıkar.

101 oyunu kac elde biter?

Oyun 3 şekilde bitebilir: 1. Bir oyuncu tüm 21 taşını dizerek elini bitirir. 2. Bir oyuncu taşlarının bir kısmını dizip, açtıktan sonra yerde açılmış diğer perlere işleme yaparak eli bitirir.

Tekli okeyde elden bitince kaç yazılır?

Elden Bitme Bu durumda okey atmış gibi diğer oyunculara iki kat ceza yazılır.

101 okey ile bitince ne olur?

Bir oyuncu okey atarak biterse diğer oyuncuların cezaları 2 katına çıkacaktır. Bu durumda açmayan oyuncular 404, açan oyuncular ise ellerindeki sayıların 2 katı ceza yerler.

101 de elden bitince ceza silinir mi?

açar ve aynı anda biterseniz elden bitmiş olursunuz. Bu şekilde biten takımın ceza puanından eksi 202 ceza puanı silinir. Rakip de 808 ceza puanı alır. Elden biten oyuncu sayısı tutmasa bile açıp bitebilir.

101 de okey bitince ne olur?

Bir oyuncu okey atarak biterse diğer oyuncuların cezaları 2 katına çıkacaktır. Bu durumda açmayan oyuncular 404, açan oyuncular ise ellerindeki sayıların 2 katı ceza yerler. (Çift açmış olanlar 4 katı ceza yer) Eli okey atarak bitiren oyuncudan 202 puan ceza silinir.

101 okeyde işler taşla Bitilir mi?

Tek açışta bitmişseniz oyun bunu elden bitiş olarak kabul edecektir.) Çiftten bitilmesi durumunda diğer oyuncular 2 kat ceza yer. 101 oyununda Çift açan bir oyuncunun bir seriye işler yapmadan bitmesi mümkün değildir. 21 taş olduğundan bitebilmek için 1 taşın seriye işlenmesi gerekir.

101 eşli puanlama nasil yapılır?

Düz,Okey, Çift ve Elden Bitmek ; Bir oyuncu okeye biter ise -202 puan, elinde taşları kalan oyuncularda taşlarının 2 katı puan alır. Düz bitildiğinde, biten oyuncu -101 puan alır. Diğer oyuncular ellerindeki taşların toplam puanını alır.

101 de çift açıp bitince ne olur?

101 oyununda Çift açan bir oyuncunun bir seriye işler yapmadan bitmesi mümkün değildir. 21 taş olduğundan bitebilmek için 1 taşın seriye işlenmesi gerekir. Bu yüzden seri açan kimse yoksa çift açan birinin bitmesi imkansızdır. Bu nedenle tüm oyuncular çift açtığında o el sayılmaz ve yeniden oynanır.