Çörek otu yağı nefes darlığında nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Çörek otu yağı nefes darlığında nasıl kullanılır?
  2. Çörek otu yağı nefes darlığına iyi gelir mi?
  3. Alerjik rinit için çörek otu nasıl kullanılır?
  4. Çörek otu bağırsak gazına iyi gelir mi?
  5. Astım için çörek otu nasıl kullanılır?
  6. Çörek otunun alerjiye faydası var mıdır?

Çörek otu yağı nefes darlığında nasıl kullanılır?

Çörekotu yağını göğüs ve sırt kısmına uygulayın veya kaynar suya bir tatlı kaşığı karıştırın, günde 2 kere buharını soluyun. Fitoterapi uzmanları, astım ve bronşit tedavisi için çörekotuyla hazırlanan macunu öneriyor.

Çörek otu yağı nefes darlığına iyi gelir mi?

Mide zarını tahriş eden etkenlere karşı çörek otu, mide zarını korur. Nefes darlığına karşı da etkili olan çörek otu, nefes borusu adalesini genişletmeye etkisinden dolayı nefes darlığı problemine karşı da yarar sağlamaktadır.

Alerjik rinit için çörek otu nasıl kullanılır?

Sıvı formu besin desteği olarak günde 1-2 tatlı kaşığı içilebiliyor. Yumuşak kapsül olarak da üretilen Zade Vital Cold Press Çörek Otu Yağı, 6 yaş üstü kapsül yutabilen çocuklarda günde 1-2 kapsül, yetişkinlerde ise günde 2-4 kapsüle kadar kullanılabiliyor.

Çörek otu bağırsak gazına iyi gelir mi?

Çörek otu, A, B1, B6, E ve C vitamini, selen gibi antioksitler vücudun savunma sistemini destekler. Mide ve bağırsak gazlarını giderir.

Astım için çörek otu nasıl kullanılır?

Alerji ve astımı olan hastalar üzerinde yapılan çalışmalarda, bazı astım ilaçlarından daha etkili olabildiği bulunmuştur. Astım hastalarının, mutlaka günde en az 2 kez 1 gr çörek otu kullanması gereklidir.”

Çörek otunun alerjiye faydası var mıdır?

Çörek otunun alerjik rinit, egzama ve astım gibi alerjik hastalıkların tedavisinde çok faydalı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Usta, şu bilgileri verdi: “Özellikle bahar aylarında artan burun akıntısı, göz kaşıntısı ve yaşarması gibi alerji semptomlarını azaltmak için çörek otunu yanınızdan ayırmayın.