Baylan su nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Baylan su nasıl yüklenir?
  2. Su kartı nasıl doldurulur?
  3. Su saatine kart okutma nasıl yapılır?
  4. Su kartı nasıl kullanılır?
  5. PTT su yüklemesi yapıyor mu?
  6. Manisa su kartı Yükleme Nasıl Yapılır?

Baylan su nasıl yüklenir?

Kontör Yükleme İşlemi Aboneler Akıllı Kartlarını Belediyelerden istediği miktarda kredi yükleyebilir. Akıllı kart sayaca resimdeki şekilde yaklaştırılıp butona basıldığı zaman kartta yüklenmiş olan bu krediler sayaca aktarılmış olur. Buna istinaden LCD ekranda "YÜKLENEN" mesajı ve miktarı görüntülenir.

Su kartı nasıl doldurulur?

Sayaç Kredi Yükleme İşlemi Abone kartını sayacın ön kısmındaki cep bölümüne koyar ve sayaç ekranında bulunan büyük butona basılır. Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar.

Su saatine kart okutma nasıl yapılır?

Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar. Abone sayacına kredisini yükledikten sonra kartı bir defa daha butona basıp okutursa kartta ana kredi olmadığı için kart boş yedek mevcut uyarısı sayaç ekranında çıkacaktır.

Su kartı nasıl kullanılır?

Abone kartını sayacın ön kısmındaki cep bölümüne koyar ve sayaç ekranında bulunan büyük butona basılır. Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar.

PTT su yüklemesi yapıyor mu?

Size en yakın PTT işyerine gelin, faturanızı hızlı ve sorunsuz bir şekilde yatırın. PTT işyerlerinde su faturası yatırmak için gişe görevlisine abone numarasını söylemeniz yeterli oluyor. ... Sayaç kartınızla PTT işyerine geliyor ve su yükletebiliyorsunuz.

Manisa su kartı Yükleme Nasıl Yapılır?

Duyuruda; “Manisasu mobil uygulamasından veya pratik.manisasu.gov.tr adresinden kredi kartı ile kartlı sayaçlara yüklenen miktarın akıllı sayaçlara yüklenebilmesi için kartın MASKİ Pratik cihazlarından herhangi birinde okutularak Emanet Bakiye Yükleme butonuna basılması gerekmektedir.