Garanti kredi kartı ödeme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Garanti kredi kartı ödeme Nasıl Yapılır?
  2. Kredi Kartına EFT nasıl yapılır?
  3. Yapı Kredi kredi kartı borç ödeme nasıl yapılır?
  4. Kredi Kartına EFT ne kadar sürede geçer?
  5. Başka karta nasıl para yatırılır?
  6. Garanti hesap ekstresi nasıl öğrenilir?

Garanti kredi kartı ödeme Nasıl Yapılır?

Kartınıza ödeme yapmak, kartınızı kullanmak kadar kolay!
  1. BonusFlaş
  2. Garanti BBVA ATM'leri.
  3. Garanti BBVA Şubeleri.
  4. 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi.
  5. Otomatik Ödeme Talimatı
  6. Ödeme Noktası Amblemli işyerleri*
  7. Diğer bankalardan EFT ile ödeme.

Kredi Kartına EFT nasıl yapılır?

Kredi kartından başka bankaya EFT işlemi için: Kredi kartından EFT işlemi yapmak için nakit avans limitinizin olması gerekir. Eğer limitiniz varsa kredi kartı kullandığınız bankanın mobil ve internet şubesi, banka şubesi ve ATM, telefon bankacılığı ile EFT işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi kredi kartı borç ödeme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mobil veya Internet Şubesi'nde Kartlarım > Borç Ödeme menüsü altından Kendi Kredi Kartım'ı seçerek kendi kredi kartı borcunuzu veya dilerseniz Başka Banka Kredi Kart'nı seçerek diğer banka kredi kartı borcunuzu da Yapı Kredi Mobil veya Internet Şube'sinden ödeyebilirsiniz.

Kredi Kartına EFT ne kadar sürede geçer?

Eğer EFT iş günü içinde yapılmış ve transfer ücreti belirlenen saatten önce başlatılmışsa EFT aynı gün hesaba geçer. Eğer iş günü değilse, resmi tatilse ya da belirlenen saatin dışında yapılmışsa; eğer bir tarih belirtilmemişse EFT ilk iş günü hesaba düşer.

Başka karta nasıl para yatırılır?

Öncelikle ATM'deki “GİRİŞ” seçeneği seçilir. Kartsız İşlemler ana menüsünden “Hesaba Para Yatırma” adımı seçilir. Parayı yatıracak kişi, beliren ekran üzerinden kendi cep telefonu numarasını girer. Para gönderimi gerçekleşmesi istenen hesabın numarası ve “Şube Kodu” yazılarak “Evet” tuşuna basılır.

Garanti hesap ekstresi nasıl öğrenilir?

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'na giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta isminizin bulunduğu alana tıklayıp, açılan menüde Profilim adımını seçerek Anında Ekstre Tercihleri bölümünden Dijital Ekstre veya E-Ekstre tercihinde bulunabilirsiniz.