Bedaş Perpa kaçıncı katta?

İçindekiler:

  1. Bedaş Perpa kaçıncı katta?
  2. Elektrik şikayetini nereye yapabilirim?
  3. Bayrampaşa Elektrik idaresi saat kaçta açılıyor?
  4. CK Boğaziçi Elektrik hafta sonu açık mı?
  5. CK elektrik kimin?
  6. Sokak lambası talebi nasıl yapılır?

Bedaş Perpa kaçıncı katta?

BEPSAŞ (Boğaziçi Elektrik PerakendeSatış A.Ş) ÇAĞLAYAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ve BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.) ÇAĞLAYAN 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ tarihinden itibaren Perpa A Blok 14. Katta hizmet vermeye başladı. İki kurumda açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgiyle karşılandı.

Elektrik şikayetini nereye yapabilirim?

Elektrikte ihbar ve şikayetleri, görevli dağıtım şirketi veya elektrik tedarik şirketinin tüketici hizmetleri merkezine yapmanız gerekmektedir. Tüketici hizmetleri merkezinin telefon, internet, faks ve e-posta bilgilerini herhangi bir elektrik faturanızın üzerinde bulabilirsiniz.

Bayrampaşa Elektrik idaresi saat kaçta açılıyor?

BEDAŞ hafta içi her gün sabah saat tam sekizde (08.00) çalışmaya başlar. Akşam saat beşe (17.00) kadar çalışmaya devam eder. ( 12.30 – 13.30) saatleri arasında öğle tatili vermektedir. Hafta sonu mesaileri mevcut değildir.

CK Boğaziçi Elektrik hafta sonu açık mı?

BEDAŞ, resmi kurum olarak çalışma saatlerini belirlemektedir. Hafta sonları, resmi ve dini bayramlarda ise kurum tamamen kapalıdır.

CK elektrik kimin?

Cengiz KUZUCUOĞLU - Şirket Sahibi - DOĞAL CK ENERJİ | LinkedIn.

Sokak lambası talebi nasıl yapılır?

Sokak aydınlatma arızalarını ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi'ni arayarak, BEDAŞ Destek Twitter hesabımızdan, BEDAŞ 186 mobil uygulamasından yazarak ve www.bedas.com.tr Aydınlatma Şikayet Formu'nu doldurarak iletebilirsiniz.