Kulak Mumu tehlikeli mi?

İçindekiler:

  1. Kulak Mumu tehlikeli mi?
  2. Kulak Mumu kaç yaşında kullanılır?
  3. Kulak Mumu kulağı temizler mi?
  4. Vakumlu kulak Temizleme Cihazı zararlı mı?
  5. Kulak Mumu çubuğu nasıl kullanılır?
  6. Wax Vac vakumlu kulak temizleme cihazı nasıl kullanılır?

Kulak Mumu tehlikeli mi?

Kulak Mumu kullanımı vücut dengesi ile ilgili sorunların etkisini de azalttığı gibi rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle biyoenerjik ritmi düzenlemeye de yardımcı oluyor. Hiçbir yan etkisi olmayan ve çocuklara da rahatlıkla uygulanabilen kulak temizleme mumu, kulakta yakılmasıyla çalışıyor.

Kulak Mumu kaç yaşında kullanılır?

Kulak mumu tedavisi 3 yaşından küçük olan çocuklarda kullanılmamalıdır. Parafin, selüloz ve muma alerjisi olanların kulak mumu tedavisini yaptırması doğru değildir.

Kulak Mumu kulağı temizler mi?

Kulak salgısı, kulağın iç kısmında oluşmaz. Bu yüzden buşon temizliğinin evde kulak çubuğu, kulak mumu gibi gereçlerle yapılması kesinlikle doğru değildir. Bu tip temizlik gereçleri ile yapılan temizlik işlemleri kulağın dış kısmında bulunan buşonun kulak zarına doğru itilmesine yol açar.

Vakumlu kulak Temizleme Cihazı zararlı mı?

Kulak temizliği için kullanılan kulak pompası kulağı temizlemekten çok zarar veriyor. Bolu'da özel bir hastanede görevli kulak burun boğaz uzmanı Dr. Abuzer Kaylan, özellikle çocukların kulak temizliği için satılan kulak pompalarının zararlı olduğunu belirterek, “Temizlerken kulak zarını görmek gerekir.

Kulak Mumu çubuğu nasıl kullanılır?

İçi boş bir huni şeklinde olan mumun bir ucu kulağa yaslanarak mumun dışardaki ucu yakılır. Yanma esnasında oluşan ısı ile kulak içinde birikmiş buşon ve kirler yumuşar ve oluşan vakum etkisi buşon ve kirleri dışarı çeker.

Wax Vac vakumlu kulak temizleme cihazı nasıl kullanılır?

Ürünü kullanmak için 2 adet kalem pili yuvasına takmanız ve on-off düğmesine basmanız yeterli. Kulağınıza girdiği anda tüm tozu ve kiri çekecek işitme hassasiyetinizi bir kademe üst seviyeye çıkartacaktır. Tüm aile için kullanabilirsiniz. Özellikle anneler ve çocuklar bu işe bayılacak.