Garanti Flexi Bonus nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Garanti Flexi Bonus nerede kullanılır?
  2. Bonus Flexi temassız var mi?
  3. Garanti Flexi Kart taksit yapıyor mu?
  4. Garanti Bonus puan nerelerde kullanabilirim?
  5. Bonus Flexi hangi banka?
  6. Temassız karta nasıl geçilir?

Garanti Flexi Bonus nerede kullanılır?

Troy logolu Bonus Flexi sadece yurtiçinde kullanıma açıktır. Garanti BBVA ATM ve Garanti BBVA POS'larının yanısıra Türkiye'deki tüm ödeme noktalarında geçerlidir.

Bonus Flexi temassız var mi?

Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 1,99 TL'dir. ... 120 TL'ye kadar olan tüm harcamalarınızı temassız kartınız ile şifrenizi girmeden kolayca, hızlıca ve aynı güvence ile ödeyebilirsiniz. 120 TL'yi aşan alışverişlerinizde temassız ödemelerinizi kart şifrenizi girerek yapmanız gerekir.

Garanti Flexi Kart taksit yapıyor mu?

Flexi Card'ınızla, Bonus program ortaklarında, bonus kazanma imkanından yararlanır, taksitli alışveriş yaparsınız. ... Flexi Card'a Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Garanti Bonus puan nerelerde kullanabilirim?

Bonus puan mağazalar, marketler, online siteler vb birçok yerde kullanılabilir. Tüm bankalar göz önünde bulundurulduğunda bonus kart sahibi olup aktif kullanan sayısı 11 milyona ulaşmış durumda. Bonus kart kullanıcıların bu kadar artması sebebiyle daha çok mağazada bonus kart kullanımı sağlandı.

Bonus Flexi hangi banka?

Flexi Card'a Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz. BonusFlaş ile Flexi kart bilgileriniz ve kampanyalar tek uygulamada, kontrolünüz altında.

Temassız karta nasıl geçilir?

Bankkart Mobil üzerinden Ödemeler>Mobil Temassız Ödemeler menüsü seçilmelidir. Açılan menüde özelliğin aktifleştirilmesi için uygun kartlarınız listelenecektir. Dilediğiniz kredi kartınız için özelliği aktive edebilirsiniz. Yine bu menü aracılığı ile özelliği kapatıp dilediğiniz zaman tekrar aktive edebilirsiniz.