Aydın Üniversitesi yıllık ne kadar?

İçindekiler:

  1. Aydın Üniversitesi yıllık ne kadar?
  2. IAU özel mi?
  3. Aydın Üni hangi semtte?
  4. Mustafa Aydın Kimdir Bil Holding?

Aydın Üniversitesi yıllık ne kadar?

programların öğrenim ücreti 24.500.-TL'dir. Uzaktan Öğretim yapılan ön lisans programlarının öğrenim ücreti 9.000.-TL'dir. Tüm lisans programlarının Yabancı Dil Hazırlık Öğrenim ücreti 42.000.-TL ve ön lisans programlarının Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi gündüz ve ikinci öğrenim ücreti 21.000.-TL'dir.

IAU özel mi?

İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş vakıf üniversitesi. ... Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu da bu üniversitenin bünyesine katılmıştır.

Aydın Üni hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Bahçelievler Mh. ve Bahçelievler ilçesine bağlıdır. İstanbul Aydın Üniversitesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi posta kodu 34180.

Mustafa Aydın Kimdir Bil Holding?

1975 yılında TSK'da göreve başlayan Aydın, yurt içi ve yurt dışı birçok görevde bulundu. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyeliğine başladı; BİL Holding ve bünyesinde yer alan 14 kuruluşu ve bugün 150 okul ile eğitim hizmetlerine devam eden BİL Öğretim Kurumları'nı hayata geçirdi; hala bu kuruluşların ...