KYK Yurtlarda kaç öğün yemek verilir?

İçindekiler:

  1. KYK Yurtlarda kaç öğün yemek verilir?
  2. KYK Yurt yemek veriyor mu?
  3. KYK yurtlarında yemek nasıl oluyor?
  4. Yurt yemekleri ne kadar?
  5. KYK beslenme yardımı kimlere verilir?

KYK Yurtlarda kaç öğün yemek verilir?

KYK yurduna kayıt olmaya hak kazanan öğrencilere haftanın 7 günü günde iki öğün yemek verilir. Öğrencilere sunulan fiş miktarı ile öğrenciler kahvaltı ve akşam yemeğini yiyebilir. 2021 KYK yurtlarında yemek fişi ne kadar?

KYK Yurt yemek veriyor mu?

Öğrencilerimize yemekler çoktan seçmeli olarak verilmektedir. Yurtlarımızda barınan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı; 2020-2021 öğretim dönemi için tarihinden itibaren sabah kahvaltısı yardımı 5,00 TL, akşam yemeği yardımı ise 11,00 TL olmak üzere toplam 16,00 TL olarak uygulanmaktadır.

KYK yurtlarında yemek nasıl oluyor?

Genel anlamda KYK yurtlarında çıkan yemeklerin lezzetinin orta düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Yurtlarda yemekler her gün 2 çeşit çorba, seçmeli olarak bulgur pilavı, pirinç pilavı veya makarna, bakliyat, sulu yemek, salata ve tatlı şeklinde oluyor. Dilediklerinizi seçip alabiliyorsunuz.

Yurt yemekleri ne kadar?

Devlet, KYK yurtlarında kalan her öğrenciye kahvaltı ve akşam yemeği için günlük yemek yardımı yapmaktadır....KYK Beslenme Yardımı 2020-2021.
Kahvaltı için (günlük)5,00 TL
Akşam yemeği için (günlük)11,00 TL
Toplam günlük yemek yardımı16,00 TL
Toplam aylık yemek yardımı480 TL

KYK beslenme yardımı kimlere verilir?

Devlet, KYK yurtlarında kalan her öğrenciye kahvaltı ve akşam yemeği için günlük yemek yardımı yapmaktadır. Beslenme yardımı miktarını aşacak şekilde yemek almanız durumunda üstünü nakit olarak ödemeniz gerekiyor.