Apply BAU kaç burs veriyor?

İçindekiler:

  1. Apply BAU kaç burs veriyor?
  2. Apply BAU son başvuru tarihi ne zaman?
  3. Apply BAU ikinci aşama nedir?
  4. Bahçeşehir vakıf üniversitesi mi?

Apply BAU kaç burs veriyor?

2022 ÖSYM Tercih Kılavuzunda yer alacak olan ve ApplyBAU'nun uygulandığı bölümlerin “burssuz” tüm kontenjanları ApplyBAU için geçerlidir. ApplyBAU sistemi kapsamında adaylar Yürütme Kurulu kararlarına göre arasında herhangi bir yüzdelik burs oranı ile kabul alabilirler.

Apply BAU son başvuru tarihi ne zaman?

2021-2022 Başvuru – Sonuç İlan Takvimi Tercih Dönemi başvurularının son tarihi 17 Ağustos olarak belirlenmiştir. 23 Temmuz tarihi itibariyle devam eden başvuruların sonuçları tercih dönemi başlangıcında ilan edilecektir.

Apply BAU ikinci aşama nedir?

2.Aşama değerlendirmesi aday öğrencilerin başvurdukları bölüm tarafından daha iyi tanınması veya yeni bir aşamada değerlendirilmesi isteğini ifade eder. ... Aşama değerlendirme puanına göre öğrencilerin bursları ilan edilir veya mülakata katılmaları gerektiği belirtilir.

Bahçeşehir vakıf üniversitesi mi?

1998 yılında bir vakıf üniversitesi olarak kurulan Bahçeşehir Üniversitesi; İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi olmak üzere 6 fakülte ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Meslek Yüksek Okulu ile ...