WhatsApp iletilen mesaj görünür mü?

İçindekiler:

  1. WhatsApp iletilen mesaj görünür mü?
  2. WhatsApp süreli mesaj ne demek?
  3. WhatsApp mesajları nasıl kopyalanır?
  4. WhatsApp mesajları nasıl bilgisayara aktarma?
  5. SMS mesajın okunduğunu nasıl anlarım?

WhatsApp iletilen mesaj görünür mü?

İletilen mesajlar “İletildi” etiketiyle gösterilir. Bu etiket sayesinde arkadaşlarınızdan veya aile üyelerinizden gelen bir mesajın bu kişinin kendisi tarafından mı yazıldığını yoksa orijinal mesajın başkasına mı ait olduğunu görebilirsiniz.

WhatsApp süreli mesaj ne demek?

Süreli mesajlar özelliğini etkinleştirerek WhatsApp üzerinden süreli mesaj gönderebilirsiniz. Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar yedi gün sonra kaybolur. Yaptığınız en güncel seçim sohbetteki tüm mesajlar için geçerli olur.

WhatsApp mesajları nasıl kopyalanır?

Bireysel sohbeti veya grup sohbetini açın. Diğer seçenekler > Diğer > Sohbeti dışa aktar'a dokunun. Sohbeti aktarırken medyaları dahil etmek isteyip istemediğinizi seçin.

WhatsApp mesajları nasıl bilgisayara aktarma?

Android için: Sohbetler ekranından sağ üst köşede bulunan alt alta 3 nokta simgesine tıklayın. Çıkan seçenekler arasından Whatsapp Web'e tıklayın. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

SMS mesajın okunduğunu nasıl anlarım?

İnternete bağlıyken bir metin mesajı gönder. Arkadaşın (okundu bilgileri açıksa) mesajını okuduğunda, "Okundu" kelimesini ve onun altında bir zaman damgası göreceksin. Arkadaşın "onun" mesajını okuduğunda benzer bir şey görecektir. Eğer internete bağlı değilsen mesaj bunun yerine SMS şeklinde gönderilecektir.