Doğa Koleji bursluluk sınavı 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Doğa Koleji bursluluk sınavı 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. E doğa nedir?
  3. Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?
  4. E doğa veli girişi nasıl yapılır?
  5. T MBA ne demek?
  6. Doğa Koleji kaç yılında açıldı?

Doğa Koleji bursluluk sınavı 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAV SONUÇLARI Şu an sadece 13 Mart 2021'de yapılan 4,5,6 ve 7. sınıf sınav sonuçlarına ulaşılabiliyor. 20 Mart 2021'de yapılacak sınavların sonuçları daha sonra erişime açılacak. Bütün öğrencilere başarılar dileriz.

E doğa nedir?

Öğrencilerimizin gelişimini dijital ortamda takip ve kayıt edebilmek için e-Doğa sistemini geliştirdik. Bu sistem sayesinde bizler her öğrencimizin eğitim durumunu ayrıntılı bir şekilde inceleyebiliyor, onların eğitim ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamaya yönelik eğitsel faaliyetler düzenliyoruz.

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAYI UNUTMAYINIZ! 12- tarihinde gerçekleşecek olan Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na gelirken giriş belgenizi yanınıza almayı unutmayınız.

E doğa veli girişi nasıl yapılır?

Doğa Okulları velileri, Veli İletişim Merkezi'ne e-Doğa'da kendi şifreleriyle girdikleri sistem üzerinden, web üzerinden form doldurarak ya da [email protected] e-posta yoluyla ulaşabiliyorlar. 444 36 42 numaralı çağrı merkezi telefon hattından da Veli İletişim Merkezi ile doğrudan temasa geçilebiliyor.

T MBA ne demek?

Doğa Anadolu Liseleri'nin özgün eğitim modeli olan t-MBA (MBA for teenagers), işletme yüksek lisans programının liselere göre yapılandırılmış halidir. t-MBA, her alan ve şartta uygulanabilen, teknolojiyle entegre olmuş, öğrencinin sosyal ve işletmeye yönelik kazanımlar almasını sağlayan bir model.

Doğa Koleji kaç yılında açıldı?

Kalitemizi Artırarak Büyüyoruz. 2002 yılında kurulan Doğa Koleji; ülkemizin dört bir yanındaki 123 kampüsüyle Türkiye'nin eğitim sektörüne yön vermeye devam ediyor.