Bronzlaştırıcı krem lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Bronzlaştırıcı krem lekesi nasıl çıkar?
  2. Kanepeden yağ lekesi nasıl çıkar?
  3. Koltuktan bebek yağı lekesi nasıl çıkar?
  4. Kanepeden krem lekesi nasıl çıkar?
  5. Beyaz kıyafetten güneş lekesi nasıl çıkar?
  6. Bronzlaştırıcı krem elden nasıl çıkar?
  7. Kadifeden yağ lekesi nasıl çıkar?
  8. Bebek yağı lekesi nasıl çıkar?
  9. Duvardaki bebek yağı lekesi nasıl çıkar?
  10. Krem lekesi halıdan nasıl çıkar?
  11. Fondöten lekesi Nasıl Çıkar?
  12. Beyaz çamaşırlarda sarı ter lekesi nasıl çıkar?

Bronzlaştırıcı krem lekesi nasıl çıkar?

Lekenin üzerine birkaç damla deterjan veya bulaşık deterjanı damlatın. Ovalayarak lekeye yedirin. Deterjanlı bölgeyi soğuk ya da ılık suda durulayın. Lekeyi tamamen uzaklaştırmak için çamaşır makinesine atarak giysiyi yıkayın.

Kanepeden yağ lekesi nasıl çıkar?

Koltuktan Zeytinyağı Lekesi Nasıl Çıkar?
  1. Zeytinyağı lekesinin üzerine bebek pudrası dökün ve 10 dakika bekletin.
  2. Bebek pudrasını elektrik süpürgesi ile çekin.
  3. Beyaz sirke ve çamaşır deterjanını karıştırın. Beze sürdüğünüz bu karışım ile koltuktaki lekeyi hafifçe ovalayın.
  4. Duru su ve bez yardımı ile temizleyin.

Koltuktan bebek yağı lekesi nasıl çıkar?

Kumaş bir koltukta yağ lekesi oluşunca üzerine tuz veya bir miktar karbonat dökün. Daha sonra güzelce silin. Deri koltuktaki yağ lekesini çıkarmak için de sabunlu su işinizi görecektir.

Kanepeden krem lekesi nasıl çıkar?

Döşeme meydana gelmişse süt nemli bez üzerine dökülür ve döşemeye lekeleme yapılır. Ardından lekenin üzerine süt ile ıslatılan bez kapatılarak 15 dakika bekletilir. Su ile durulanan krem lekesi çıkar.

Beyaz kıyafetten güneş lekesi nasıl çıkar?

Karbonat Kullanmayı Deneyin Özellikle leke tazeyse üzerine bolca karbonat dökün ve en az yarım saat bekletin. Lekeyi emen karbonat nemli hale gelecektir. Karbonatı uzaklaştırdıktan sonra kıyafeti yıkayabilirsiniz.

Bronzlaştırıcı krem elden nasıl çıkar?

Limon suyuyla karbonatı macun kıvamına gelene kadar karıştır.
  1. Duşta, macunu cildine ovarak sür. Ovmak için, lif ya da başka bir duş süngeri kullanabilirsin. Sadece elini de kullanabilirsin çünkü karbonat, soyucu görevi görür.
  2. Macunu cildine ovarak sürdükten sonra durula. Duşuna her zamanki gibi devam et.

Kadifeden yağ lekesi nasıl çıkar?

Kadife Kumaşlarda Yağ Lekesi Nasıl Çıkar ? Kadife kumaşlardaki yağ lekesini soğan ile ovun. Kurumasını beklendikten sonra üzerine kâğıt havlu veya tül koyup kumaşı tersinden ütüleyin.

Bebek yağı lekesi nasıl çıkar?

Çok hassas kumaşlardan yağ lekesi ne ile çıkar diye düşündüğünüz anda bebek pudrasını lekenin üzerine dökün ve 10 dakika bekleyin. Ardından bir pamuklu bezi ılık suyla ıslatın. Bezi lekenin olduğu yere bastırın ve yağın beze gelmesini sağlayın.

Duvardaki bebek yağı lekesi nasıl çıkar?

Bulaşık deterjanı mutlaka her mutfakta kullanılan, çok etkili bir yağ çözücüdür. Bir miktar suyun içinde da çözdürülen bulaşık deterjanı ve bir de temiz bulaşık süngerinin sert tarafı ile duvara uygulayarak yağ lekelerini kısa zaman içinde çıkarabilirsiniz.

Krem lekesi halıdan nasıl çıkar?

Krem Lekelerini Halı ve Döşemeden Çıkarma Solüsyona temiz beyaz bir bez batırın ve hafifçe sıkın. Lekenin dış kenarından merkeze doğru (bu lekenin daha da geniş yayılmasını önler) silin, lekeyi temizleme çözeltisiyle süngerle temizleyin. Halıdan temizlik bezine başka renk geçinceye kadar silmeye devam edin.

Fondöten lekesi Nasıl Çıkar?

Bulaşık deterjanını ılık suya dökün ve lekeli kısmı bu karışımda 1-2 dakika bekletin. Ardından suyunu sıkıp lekeyi silerek temizleyin. - Lekenin olduğu alana bir miktar beyaz sirke dökün. Ardından bir fırça yardımıyla lekeyi dağıtmayacak şekilde fırçalayın.

Beyaz çamaşırlarda sarı ter lekesi nasıl çıkar?

Karbonat, oksijenli su ve tuz karışımını beyaz kıyafetinizde oluşan sarı lekelerin üzerine sürün. Kıyafetinizi bu şeklide yarım saat bekletin. Daha sonra beyazlarınızı çamaşır makinenizin içine atın. Makineden çıkardığınızda lekenin kaybolduğunu göreceksiniz.