Bankada güvenlik olmak icin ne gerekli?

İçindekiler:

  1. Bankada güvenlik olmak icin ne gerekli?
  2. Banka güvenlik görevlisi ne iş yapar?
  3. Ziraat Bankası güvenlik görevlisi ne kadar maaş alır?
  4. Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi nerelerde çalışabilir?
  5. Güvenlik görevlisi olmak için nereye başvurabilirim?

Bankada güvenlik olmak icin ne gerekli?

Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Güler Suratlı olmak, Hareketli olmak, Sıhhat itibariyle vazifesini adına getirmesine mani olabilecek herhangi bir sıhhat meselesi olmamak, 5188 sayılı kanun kapsamında 5 sene geçerli silahlı özel güvenlik kimlik dokümanı olan ve Vardiyalı çalışmaya ...

Banka güvenlik görevlisi ne iş yapar?

Meslek Tanımı Nedir? Görev yaptığı bankada, hukuk kuralarına uygun talimatlar çerçevesinde, fiziki ve teknik imkanları kullanarak, can, mal güvenliği ve huzuru sağlamak için gözetim, denetim ve kontrol yapan kişidir.

Ziraat Bankası güvenlik görevlisi ne kadar maaş alır?

Ziraat Bankası Özel Güvenlik Maaşları Bundan dolayı ziraat bankasında yeni işe başlayan birisi en az 2600 TL civarında maaş almaktadır. Eski güvenlik görevlilerinin aldıkları maaş 3000 TL civarındadır.

Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi nerelerde çalışabilir?

Peki, silahsız özel güvenlik görevlileri ne kadar maaş almaktadır. İşte ayrıntıların yer aldığı haberimiz… Öze güvenlik görevlileri, özel sektörde ya da kamuda yer alan banka, üniversite, şirketler, hastaneler vb alanlarda çalışmaktadırlar.

Güvenlik görevlisi olmak için nereye başvurabilirim?

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen insanlar bilmelidirler ki bu işi yapabilmek için belirli şartlara uygun olmak gereklidir. Açıklayacağımız bu şartları sağlayan kişiler öncelikle özel güvenlik sertifikasını alabilmek için özel güvenlik kurslarına kayıt yaptırmalıdırlar.