Polivit Güvercinde ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Polivit Güvercinde ne işe yarar?
  2. Tüye giren güvercine ne iyi gelir?
  3. Yesil ishale ne iyi gelir?
  4. Sipraktin şurubu nasıl kullanılır?
  5. Muhabbet kuşuna Polivit nasıl verilir?

Polivit Güvercinde ne işe yarar?

Polivit Se 100 Gr Kedi Köpek Süs Kuşları Kanatlı Arı Vitamin Mineral, kedi ve köpeklerde, güvercin ve süs kuşlarında, tavuk ve civcivlerde özellikle de arılarda eksilen vitamin mineral ve selenyum ihtiyacını karşılayan, yoğun Selenyum takviyeli vitamin ve mineral takviyesidir.

Tüye giren güvercine ne iyi gelir?

BESLENME: Güvercin tüylerin yenilenmesi için tüm hammaddeyi yediği gıdalardan alır, dolayısıyla tüy dökme sırasında büyük miktarda protein içeren baklagilleri biraz daha yüksek içerik (yüzde otuz) ile kullanmalıyız. Proteinler yeni tüyler oluşturulması için en önemli hammaddedir.

Yesil ishale ne iyi gelir?

İshal olan kişilerin kullanması gereken doğru besinler kabuksuz elma, havuç suyu veya taze havuç, muz, pirinç lapası, pirinç çorbası veya pirinç suyu, patates haşlama veya püresi, yoğurt ve ayrandır. İshale iyi gelen bir diğer yöntem ise limonlu kahve yöntemidir.

Sipraktin şurubu nasıl kullanılır?

Sipraktin şurup belli yaş aralıklarında şu şekilde kullanılır:
  1. 2-6 yaş aralığında günde 3 defa olmak üzere 2 mg ölçek şeklinde.
  2. 7 ile 14 yaş aralığındaki çocuklar günde 3 defa 4 mg ölçek şeklinde.

Muhabbet kuşuna Polivit nasıl verilir?

Polivit ve Supravit; Her İkiside Eş Değer Ürün Olup Fakat Polivit Daha Etkili, İnsan Sağlığında ve Çocuklarda Kullanılmaktadır,MUBİŞLERİMİZDE RAHATLIKLA KULLANABİLİRİZ. KULLANIM ŞEKLİ; Haftada Veya 2 Haftada 1 Defa Yarım Veya 1 Suluğa; 4-5-6-7 Damla Kullanmanızda Hiçbir Sakınca Yoktur.