Ünsal Sözbir kimdir?

İçindekiler:

  1. Ünsal Sözbir kimdir?
  2. Ittifak holding kimin ne iş yapar?
  3. Ittfh kimin?
  4. Ittifak holding nerede?
  5. Ittifak hisse ne is yapar?
  6. Ittifak holding ne?
  7. Ittifak hisse cezası ne zaman bitiyor?
  8. Selva Gıda halka arz ne zaman 2020?
  9. Selva Gıda halka arz tarihi ne zaman?

Ünsal Sözbir kimdir?

Ünsal Sözbir kimdir? İş hayatına 1987 yılında T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nda Yeminli Murakıp Yardımcısı olarak başladı. 1996-2009 yılları arasında bankacılık sektöründe üst düzey yöneticilikler yapan Sözbir, 2009 yılında Eksim Yatırım Holding'e CEO olarak atandı.

Ittifak holding kimin ne iş yapar?

İttifak Holding, 2009 yılına gelindiğinde 19 bine yakın yatırımcısı ile Borsa İstanbul'a kote olmuş, 2010 yılında da hisse senetleri Borsa İstanbul'un ilk 100 endeksinde işlem görmeye başlamıştır. İttifak Holding'in ana faaliyet alanlarını gıda, inşaat, gayrimenkul yatırım, makine, tarım ve hayvancılık oluşturmaktadır.

Ittfh kimin?

ITTFH - ITTIFAK HOLDING A.S.

Ittifak holding nerede?

Konya ve çevresindeki tesislerinde yumurta üreticiliği, yarka yetiştiriciliği, büyükbaş ve küçükbaş besiciliği, yem üretimi, organik gübre üretimi ve tarla ziraatı alanlarında faaliyetler yürütmektedir. Adres: Musalla Bağları Mah.

Ittifak hisse ne is yapar?

İttifak Holding A.Ş. Perakende operasyonları, iştiraki olan İnvito Kuyumculuk Tic. AŞ tarafından yürütülmektedir. Şirketin İmalat operasyonları, iştirakleri aracılığıyla makarna, irmik, et ve süt ürünleri üretmekte ve çeşitli öğütme sistemleri, tarım makineleri ve başka makineler imal etmektedir.

Ittifak holding ne?

İTTİFAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, çeşitli endüstri sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir holding şirketidir. Şirket öncelikli olarak dört endüstride faaldir: Perakende operasyonlar, İmalat operasyonları, İnşaat operasyonları ve Hizmet ticaret organizasyonu.

Ittifak hisse cezası ne zaman bitiyor?

ITTFH ve PEKGY paylarında uygulanacak tedbirin uygulanacağı son tarih 20'dir.

Selva Gıda halka arz ne zaman 2020?

Dünya'nın ilk ve tek Diamond ödüllü makarna markası Selva Gıda, halka arz ediliyor. Halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Selva Gıda'nın halka arzı için talep toplama tarihleri 17-18 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Selva Gıda halka arz tarihi ne zaman?

​Dünya'nın ilk ve tek Diamond ödüllü makarna markası Selva Gıda, halka arz ediliyor. Halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Selva Gıda'nın halka arzı için talep toplama tarihleri 17-18 Haziran 2021 olarak belirlendi.