Kamyonetler hangi köprüden geçer 2020?

İçindekiler:

  1. Kamyonetler hangi köprüden geçer 2020?
  2. Boğaziçi Köprüsü hangi araçlar geçebilir?
  3. Kamyonetler hangi köprüden Gecemez?
  4. Kamyonetler hangi köprüleri kullanabilir?
  5. Kamyonetler 15 Temmuz köprüsünden geçebiliyor mu?
  6. 1 ve 2. sınıf araçlar hangileri?
  7. 2 sınıf araçlar nelerdir?
  8. M2 ve M3 sınıfı araçlar nelerdir?
  9. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü hangi araçlar geçer?
  10. 15 Temmuz köprüsünden hafif ticari araç geçer mi?
  11. Hilux 1 köprüden geçer mi?
  12. Istanbul FSM Köprüsü hangi araçlara yasak?
  13. M2 hangi sınıf araç?
  14. M sınıfı araçlar nelerdir?

Kamyonetler hangi köprüden geçer 2020?

Daha önce köprüyü kullandığı için ceza kesilen panelvan ve kamyonetler de artık 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçebilecek. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ise 1. ve 2. sınıf araçların yanı sıra tüm servis araçları, toplu taşıma araçları kamu kurum ve kuruluşlarının resmi plakalı araçları geçebilecek.

Boğaziçi Köprüsü hangi araçlar geçebilir?

İBB GRAFİK YAYINLADI. İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü(Boğaziçi)'nü bugüne kadar kullanması yasak olan en fazla 9 koltuğu bulunan otomobil ve minibüsler ile, pick-up ve kombivan türü kamyonet grubu araçlar artık bu köprüden geçebiliyor.

Kamyonetler hangi köprüden Gecemez?

İETT otobüsleri, taksi ve dolmuşlar da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kullanabiliyor. Kamyon ve kamyonet dışında kalan, dingil mesafesi 3.20 ve üzerinde olan 2. sınıf araçlar ve 1. Sınıf tüm araçlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçebilecek. Tüm araçlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçebilecek.

Kamyonetler hangi köprüleri kullanabilir?

Azami yüklü ağırlığı 0.75 tonu geçmeyen hafif römorklu araçlar hariç, sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunabilen, sürücü bölümü gövdeyle bitişik olan Panelvan kamyonetler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kullanabilecek.

Kamyonetler 15 Temmuz köprüsünden geçebiliyor mu?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçebilecek araçlar, dingil mesafesi 3.20 altında olan panelvan, kamyonet dışında kalan 1. Sınıf tüm araçlar. İETT otobüsleri, taksi ve dolmuşlar da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kullanabiliyor.

1 ve 2. sınıf araçlar hangileri?

1. Sınıf Araç : AKS aralığı (dingil mesafesi) 3.20 metre altında olan araçlar 1. sınıf araçtır. Otomobiller bu sınıfta yer alır. 2. Sınıf Araç : AKS aralığı (dingil mesafesi) 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç 2. sınıf araçtır. Minibüsler 2. sınıf araç kategorisine giriyorlar.

2 sınıf araçlar nelerdir?

2. Sınıf Araç : AKS aralığı (dingil mesafesi) 3.20 metre ve üzerinde olan her türlü 2 akslı araç 2. sınıf araçtır. Minibüsler 2. sınıf araç kategorisine giriyorlar. 3. Sınıf Araç : AKS adedi (dingil sayısı) 3 tane olan her türlü araç 3. sınıf araçtır. Yolcu otobüsleri 3. sınıf araç kategorisine giriyor.

M2 ve M3 sınıfı araçlar nelerdir?

2.2) M2 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan, sürücü dahil 9'dan fazla oturma yeri olan ve azami ağırlığı 5 tonu aşmayan motorlu araçtır. 2.3) M3 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan, sürücü dahil 9'dan fazla oturma yeri olan ve azami ağırlığı 5 tonu aşan motorlu araçtır.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü hangi araçlar geçer?

Birinci sınıf araçlar ile kamyon ve otobüslerin dışındaki 2. sınıf araçlar, turizm, personel ve okul için kullanılan tüm servis araçları, karavan, ticari olarak 100 kilometreye kadar şehirler arası tarifeli ve tarifesiz yolcu taşımacılığı yapan D4 yetki belgeli araçlar, toplu taşıma araçları, Karayolları Genel ...

15 Temmuz köprüsünden hafif ticari araç geçer mi?

UKOME'nin aldığı karara göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden 1. sınıf araçlar ile yolcu taşımasında kullanılan M1 ve M2 sınıfı ile N1 sınıfı kategorisindeki minibüs tipi olan ve yük taşıyamayan Panelvan kamyonetlerden oluşan 2. sınıf araçlar, turizm, personel ve okul için kullanılan tüm servis araçları, toplu taşıma ...

Hilux 1 köprüden geçer mi?

Birçok araç sahibini yakından ilgilendiriyor; 23 yıllık yasak kalktı ... İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü(Boğaziçi)'nü bugüne kadar kullanması yasak olan en fazla 9 koltuğu bulunan otomobil ve minibüsler ile, pick-up ve kombivan türü kamyonet grubu araçlar artık bu köprüden geçebilecek.

Istanbul FSM Köprüsü hangi araçlara yasak?

Köprüden, kamyonet, minibüs, panelvan, van tipi araçlar ile kamyon, otobüs, çekici tipi 2., 3., 4. ve 5. sınıf araçlar geçiş yapamayacak.

M2 hangi sınıf araç?

2.2) M2 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan, sürücü dahil 9'dan fazla oturma yeri olan ve azami ağırlığı 5 tonu aşmayan motorlu araçtır. 2.3) M3 Sınıfı: Yolcu taşımasında kullanılan, sürücü dahil 9'dan fazla oturma yeri olan ve azami ağırlığı 5 tonu aşan motorlu araçtır.

M sınıfı araçlar nelerdir?

M sınıfı sürücü belgesi iki, üç ve dört tekerlekli motorlu bisikletleri (moped) kullanacaklara verilir. Bu motosikletler tam bir motosiklet olarak görülmüyor fakat sizi bir yerden biryere götürmek için yeterli düzeydedir. 16 yaşını dolduran her vatandaş bu ehliyeti alarak bu tipteki motorlu bisikletleri kullanabilir.