Aıesec üyeleri ne yapar?

İçindekiler:

  1. Aıesec üyeleri ne yapar?
  2. Aıesec açılımı nedir?
  3. Aiesec Türkiye nedir?
  4. ISAC nedir?
  5. Isaac nedir?
  6. Erasmus Staj kaç ay?
  7. Erasmus+ staj nedir?

Aıesec üyeleri ne yapar?

AIESEC te çalışan kişiler çalıştıkları takımdaki koordinatörlere destek olacak çeşitli liderlik görevleri üstlendiği gibi düzenlenen proje ve organizasyonların Organizasyon Komitesi Başkanlığını yapmak; Şubede, Ülkelerin Genel Merkezlerinde ve Uluslar arası AIESEC(AIESEC INTERNATIONAL) 'te Yönetim Kurulu Üyeliği yapmak ...

Aıesec açılımı nedir?

AIESEC, orijinal açılımı "Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales" şeklinde olan Fransızca bir kısaltmadır.

Aiesec Türkiye nedir?

1948 senesinde kurulan AIESEC üniversite öğrencileri ve mezunlar için sosyal ve profesyonel staj imkanı sunan, şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını farklı ülkelerdeki genç yetenekler ile buluşturan, dünyanın lider yetiştiren en büyük gençlik organizasyonudur.

ISAC nedir?

Dünya'nın Lider YetiştirenEn Büyük Gençlik Organizasyonu Üniversite öğrencileri ve mezunlar için sosyal sorumluluk ve profesyonel staj imkanları sunan, şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını farklı ülkelerdeki genç yetenekler ile buluşturan dünyanın en büyük gençlik organizasyonu.

Isaac nedir?

Dünya üzerinde 128 farklı ülkede faaliyet gösteren AIESEC, topluma pozitif etki edebilmek için gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platformdur.

Erasmus Staj kaç ay?

Öğrenciler her öğrenim derecesinde (Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora) en az 3 ay en fazla 12 ay süreyle program kapsamında yurtdışında öğrenim görebilirler. Staj hareketliliği süreleri ise en az 2 en fazla 12 aydır.

Erasmus+ staj nedir?

Yükseköğretim kurumunda kayıtlı öğrencinin yurtdışındaki bir işletmede veya organizasyonda mesleki eğitim alma ve/veya çalışma deneyimi kazanma sürecidir. Erasmus staj hareketliliği ile öğrenci, bir Avrupa ülkesinde, öğrencisi olduğu mesleki eğitim alanında uygulamalı iş deneyimi elde eder.