Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavı 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavı 2021 ne zaman?
  2. Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavı nasıl yapılır?
  3. Bakırköy Güzel sanatlar lisesine nasıl girilir?
  4. Bakırköy güzel sanatlar lisesi yetenek sınavı ne zaman?
  5. Güzel sanatlar lisesine girebilmek için LGS gerekli mi?

Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavı 2021 ne zaman?

İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi , 2021-2022 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları tamamlandı. Resim Bölümü ve Müzik Bölümü olmak üzere 2 farklı alanda öğrenim görmek isteyen yaklaşık 265 aday, 6 Temmuz 2021 tarihinde 2 oturumda özel yetenek sınavına girdi.

Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavı nasıl yapılır?

E-okuldan başvuru yapamayan veliler EK-1 formunu doldurarak okul müdürlüğüne başvurabilirler. Sınavla ilgili iş ve işlemler kılavuzdaki takvime göre yapılacaktır. Sınavlar 1-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Yetenek sınavı ile ilgili süreçler e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bakırköy Güzel sanatlar lisesine nasıl girilir?

Yetenek sınavından en az 50 almak ve ilk 60 öğrenci arasına girmek.

Bakırköy güzel sanatlar lisesi yetenek sınavı ne zaman?

BAŞVURU TARİHLERİ: 15-29 HAZİRAN 2020 ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. YETENEK SINAVLARI: 1-10 TEMMUZ 2020 ARASINDA RANDEVU SİSTEMİYLE OLACAKTIR. Okul web sitemizin "Aday Öğrenci" menüsüne yetenek sınavlarıyla ilgili bakanlık genelgesini yerleştirdik.

Güzel sanatlar lisesine girebilmek için LGS gerekli mi?

Güzel Sanatlar ve spor liseleri müzik, resim ya da spor dallarında yetenekli ve kariyerini de bu yönde planlamak isteyen gençlere yönelik eğitim veriyor. ... Bu liselere girişte artık merkezi sınavın yani LGS'nin bir etkisi yok. Bu liselere yetenek sınav puanı ve ortaokul başarı puanı üstünlüğüne göre öğrenci alınacak.