Sahibinden com da ilan numarası ile arama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com da ilan numarası ile arama nasıl yapılır?
  2. Sahibinden nasıl arama yapılır?
  3. Ilan no ne?
  4. Kategori Vitrini ne demek?
  5. Mustafa Aksoy kimdir?
  6. Sahibinden Sitesi satıldı mı?
  7. Burak Ertaş kimdir?

Sahibinden com da ilan numarası ile arama nasıl yapılır?

sahibinden.com ana sayfasındaki arama kutusuna, aradığınız kelime ya da kelimeleri yazarak hızlı arama yapabilirsiniz. Sistem size en uygun ilanları, kategorileri, mağazaları ve projeleri sunar. Ayrıca bu alana bulduğunuz veya bildiğiniz bir ilanın numarayı yazarak da ilana ulaşabilirsiniz.

Sahibinden nasıl arama yapılır?

sahibinden.com' da basit arama yapmak için, ilanı ya da ürünü tanımlayan (otomobil, takı ürünleri vs.) birkaç kelime yazıp "Büyüteç" ikonuna tıklayarak veya "Enter"'a basarak aradığınız ilanlara kolayca erişebilirsiniz.

Ilan no ne?

İŞKUR İlan Numarası Nedir? Adayların e-şube üzerinden resmi internet adresi aracılığı ile ulaştıkları iş ilanlarının İŞKUR sistemi üzerinde yer alan kimliklerine İŞKUR ilan numarası denmektedir.

Kategori Vitrini ne demek?

İlanınızı bulunduğu kategorinin sayfasında, vitrin bölümünde sergilemek için Kategori Vitrini alabilirsiniz. Mesela, satılık/kiralık eviniz için Kategori Vitrini aldınız. İlanınız hem Emlak sayfasında hem de Konut sayfalarında Kategori Vitrini bölümlerinde yer alır. Bu doping sadece web ara yüzünde gösterilir.

Mustafa Aksoy kimdir?

İlkokulu bitirdiğinde iş hayatına atılan, babasının kalfa olarak çalıştığı ayakkabıcıda 'çırak' olarak çalışmaya başlayan Mustafa Aksoy, şimdi Richmond zincirinin patronu. Aksoy, " Yurtdışına açılmayı, Türkiye'de de şehir otelleri kurmayı planlıyoruz. ...

Sahibinden Sitesi satıldı mı?

Açıklamada, satış iddiasının gerçek olmadığı belirtilerek şöyle denildi: -“Bugün bir ulusal gazetede '4,8 milyar dolara sahibinden site' başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamakta olup şirketimizin gündeminde böyle bir konu bulunmamaktadır.

Burak Ertaş kimdir?

Telsoft ve Telenity'de Genel Müdür Yardımcısı, Turkcell Mapco Servis Yönetimi ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Turkcell Ürün ve Servis Yönetimi Bölüm Başkanı olarak çalışan Ertaş, 2009'dan beri sahibinden.com'un CEO'su olarak görev yapıyor.