Buhar Destekli Pişirme nedir?

İçindekiler:

  1. Buhar Destekli Pişirme nedir?
  2. 3 D fırın ne demek?
  3. Fırın rezistans nasıl çalışır?
  4. EcoClean ne demek?
  5. Fırın kendi kendini nasıl temizler?
  6. Piroliz fırın ne demek?
  7. Fırında Mısır nasıl patlatılır?

Buhar Destekli Pişirme nedir?

Buhar destekli pişirme teknolojisi sayesinde pişirme esnasında fırın kapağını açmanıza gerek olmadan su eklenir ve buhar oluşumu sağlanır. Buhar dokunuşu sayesinde hamur işleri daha kabarık, dışı çıtır ve içi yumuşacık olur.

3 D fırın ne demek?

3D pişirme, fırın içindeki tüm ısıtıcıların bir arada çalıştırıldığı, profesyonel yemek pişirme teknolojisinde yeni bir jenerasyondur. 3D pişirmede alt, üst ve turbo ısıtıcıların aynı anda bir arada çalışması sayesinde eşit ısı dağılımı sağlanır.

Fırın rezistans nasıl çalışır?

Fırın Rezistansları Nasıl Çalışıyor? Fırın rezistansı modelleri 2.

EcoClean ne demek?

Fırın temizliği sorununa mükemmel çözüm getiren ve zahmetli fırın temizleme işleminin tarihe karışmasını sağlayan EcoClean Direct özelliği sayesinde fırının içindeki yağ ve kir tanecikleri emilerek pişirme esnasında fırın içindeki sıcaklık nedeniyle yok oluyor.

Fırın kendi kendini nasıl temizler?

Kendi kendini temizleyen fırın Temizleme işlemiyle fırın 480°C'ye kadar ısınır ve yanmış yağ ve yiyecek kalıntılarını yakar. Sadece küçük bir kül kalır, bu da bir mendil ile temizlenebilir. Kirlenme derecesine bağlı olarak, üç farklı temizleme programı arasından seçim yapabilirsiniz. Sadece "Başlat"a basmanız yeterli.

Piroliz fırın ne demek?

Fırın için en modern ve kullanışlı gelişme pirolitik temizleme sistemidir. Bu fonksiyon fırının kirlenmeden kendi kendini temizlediği anlamına gelir. Bu fonksiyon elektrikli fırın modellerinde mevcuttur. Temizleme sistemi yüksek ısıtma sıcaklığı nedeniyle üretilir.

Fırında Mısır nasıl patlatılır?

Fırında Mısır Patlağı Tarifi Yapılışı

  1. Fırın poşetine mısır ve sıvı yağ tuz koyup ağzını kapatılır.
  2. 200 derecedeki fırınına 5 dk patlatılır.
  3. Tadı çok güzel kıtır kıtır oluyor deniyecek olanlara afiyet olsun 😋🤗