Ismek kursları online mı?

İçindekiler:

  1. Ismek kursları online mı?
  2. DYK kursları ne zaman açılacak?
  3. Destekleme ve yetiştirme kursları hangileri?
  4. Destekleme ve Yetiştirme Kursları hangi derslerden açılır?
  5. DYK kursunda hangi dersler var?
  6. DYK hangi ders kaç saat?
  7. Bir dersten en fazla kaç saat kurs açılabilir?
  8. Destekleme kursu kaç saat?
  9. Yöneticiler DYK da kaç saat derse girebilir?
  10. DYK kurslari hangi Siniflara verilir?

Ismek kursları online mı?

Normal kurslarda olduğu gibi İsmek uzaktan eğitim içinde online başvuru yapmak gerekiyor. ... Online eğitimden yararlanan kursiyerler aynı zamanda dilediği bir kurs merkezinde de eğitim görebilir.

DYK kursları ne zaman açılacak?

DYK KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocakta başlayacak.

Destekleme ve yetiştirme kursları hangileri?

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile ortaöğretimden mezun olanlara verilecek olan kursu tanımlamaktadır. Açılacak kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmaz.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları hangi derslerden açılır?

Buna göre; açılacak kurslar: Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen Bilimleri, Tarih, Coğrafya, İnkılap Tarihi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji ve Mantık dersleri ile sınırlı olacak.

DYK kursunda hangi dersler var?

DYK KURSLARINDA HANGİ DERSLER VAR?

  • Türkçe.
  • Türk Dili ve Edebiyatı
  • Biyoloji.
  • Fen Bilimleri.
  • Tarih.
  • Matematik.
  • Fizik.
  • Kimya.

DYK hangi ders kaç saat?

Halk eğitimi merkezince yürütülen DYK'larda ise; 1.dönem, 2.dönem ve yaz döneminde hafta içi ve hafta sonu en fazla 5 farklı dersten toplam 8 saate kadar kurs verilebilir. Ancak, bir günde her bir kurs sınıfına 2 saatten fazla aynı ders konulamaz. 1.

Bir dersten en fazla kaç saat kurs açılabilir?

1.

Destekleme kursu kaç saat?

Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında yöneticiler; 6 saati aylık karşılığı, 6 saati de isteğe bağlı ek ders karşılığı olmak üzere 12 saat ve hafta sonu da 10 saat olmak üzere normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 22 saat görev alabilecektir.

Yöneticiler DYK da kaç saat derse girebilir?

-Yöneticiler normal müfredat da dâhil toplam 22 saate kadar derse girebilir. -Derslerin tamamını DYK kapsamında girmeleri durumunda hafta içi okuttuğu 6 saati aylık karşılığı, 16 saati ek ders karşılığı sayılır.

DYK kurslari hangi Siniflara verilir?

Yönergeye göre hazırlanan kılavuza göre; --Kurslara, 7 nci, 8 inci, 11 inci ve 12 nci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler ve örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar başvurabilir. -Ortaokulda 7 ve 8. sınıflarda 7 dersten, lisede ise 11 ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik olarak 14 dersten açılabilecek.