Bal polen arı sütü kilo aldırır mı?

İçindekiler:

  1. Bal polen arı sütü kilo aldırır mı?
  2. Arı Sütü Polen neye iyi gelir?
  3. Arı Sütü kilo almaya yardımcı olur mu?
  4. Arı poleni kilo aldırır mı?
  5. Arı sütü kanser yapar mı?
  6. Propolis Nedir Zayıflatırmı?

Bal polen arı sütü kilo aldırır mı?

Arı poleni metabolizmanızı harekete geçirerek kalori yakımını hızlandırır. Genellikle kilo alımına neden olan kimyasal dengesizlikleri ortadan kaldırarak iştahın düzenlenmesini ve dengelenmesini sağlar. Arı poleni ayrıca doğal bir enerji kaynağıdır dolayısıyla kilo verirken kendinizi iyi hissedersiniz.

Arı Sütü Polen neye iyi gelir?

Arı sütünün sağlığa faydaları arasında; kemoterapide yardımın yanı sıra belirli kanser türlerini önleme, kan basıncı düşürme, kısırlığı tedavi etme, kolesterol seviyelerini düşürme, karaciğeri koruma, iltihabı azaltma, sindirim bozukluklarını iyileştirme, erken yaşlanmayı önleme, kilo vermeye yardımcı olmak sayılabilir ...

Arı Sütü kilo almaya yardımcı olur mu?

Kilo vermeye yardımcı oluyor. Arı sütünün insan vücudunun üretemediği 8 amino asidi içerdiğini yukarıda da belirtmiştik. Arı sütü bu özelliği ile kemik gücünü artırıyor, kas gelişimini destekliyor.

Arı poleni kilo aldırır mı?

Arı poleni yüksek enerji veren bir besin kaynağıdır. Özellikle spor yapan kişilerin arı poleni tüketmesi öneriliyor. Hem kilo kontrolü hem enerji verici özelliğiyle bilinen arı polenleri vücut geliştirmede önemli rol oynuyor.

Arı sütü kanser yapar mı?

Arı sütünün içindeki bazı maddeler hormon benzeri etkiye sahiptir ve kanser hücrelerinin büyümesini uyarabilir. Bu nedenle meme ve prostat kanserli hastalar takviye olarak arı sütü kullanmaktan kaçınmalıdır.

Propolis Nedir Zayıflatırmı?

Propoliste karbonhidrat, yağ ve şeker bulunmaz yani kalorisi yoktur. Dolayısıyla propolis sıfır kaloridir. Bu sebeple kilo verme aşamasında da rahatlıkla tüketilebilen bir gıdadır. Özellikle kilo verme döneminde vücuda düzenli ve yeteri kadar antioksidan alınması gerekmektedir.