Left 4 Dead 2 hikaye modu kaç kişilik?

İçindekiler:

  1. Left 4 Dead 2 hikaye modu kaç kişilik?
  2. Left 4 Dead kaç saat?
  3. Left 4 Dead 2 indirimde ne kadar?
  4. Steam Left 4 Dead 2 indirim ne zaman?
  5. Left 4 hile nasıl yapılır?

Left 4 Dead 2 hikaye modu kaç kişilik?

Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan Left 4 Dead 2'nin de ilk modlaması geldi. Oyunun bu modu sayesinde 16 kişi co-op modunu oynama imkanına sahip olabiliyorsunuz.

Left 4 Dead kaç saat?

Son olarak söyleyebileceklerimse, tek kişilik senaryo 6-7 saat civarında bir uzunluğa sahip. Oynayış süresinin kısa olmasındaki ana sebep, oyunun çoklu yönü üzerinde durulmuş olmasından kaynaklı. Ama bunu bu kadar önemsememek gerekiyor. Asıl dikkat etmemiz gereken Left 4 Dead'ın çoklu olarak yaşattığı benzersiz keyif.

Left 4 Dead 2 indirimde ne kadar?

Left 4 Dead 2, 30 Ağustos'a Steam'de %80'lik bir indirimle satılacak. Bu indirim ile oyunun 18.50 TL olan fiyatı 3.70 TL'ye düşüyor. Eğer arkadaşlarınızla keyif alacağınız bir oyun arıyorsunuz Left 4 Dead 2'yi deneyimleyebilirsiniz.

Steam Left 4 Dead 2 indirim ne zaman?

Eğer Steam Mevsim İndirimleri kapsamında oyunu kütüphanenize dahil etmediyseniz, oyunu satın almak için bir şansınız daha var. Left 4 Dead 2, 30 Ağustos'a Steam'de %80'lik bir indirimle satılacak. Bu indirim ile oyunun 18.50 TL olan fiyatı 3.70 TL'ye düşüyor.

Left 4 hile nasıl yapılır?

Oyunu oynarken P tuşuna basarak konsol penceresini açabilirsiniz, ardından sv_cheats 1 yazıp ENTER'a basarak hile modunu aktif hale getirebilirsiniz.